פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים בדוק את הכרטיס על מחשב אחר,מחשב של בני דודים ,חברים.... יכול להיות ה motherboard עושה בעיהשיחקת מספיק עם הדרייברים,זה או כ.מסך או לוח אם, תנסה לבדוק את זה מאיפה שקניתבהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר עדכון סופי: הלך הכרטיס! (לפחות יש אחריות בנועה...)בדקתי במחשב נוסף על התקנה נקייה (לקח לי 3 ימים לארגן מחשב כזה) - אותן תוצאות: ארטיפקטים בשולחן העבודה ובאינטרנט.תודה לכל מי שנתרם למאמץ וניסה לעזור.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים דרייבר גרוע. גם לי הוא עשה ארטקריפטים ב9550.עריכה: קראתי עכשיו שניסית דרייברים אחרים, אז זה לא.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר דרייבר גרוע. גם לי הוא עשה ארטקריפטים ב9550.עריכה: קראתי עכשיו שניסית דרייברים אחרים, אז זה לא.תגיד אתה בסדר? איזה דרייברים? הלך הכרטיס!(גם ערכת ועדיין לא שמת לב?)אגב יש למישהו מושג מה מדיניות ההחלפה במקרה שכרטיס מסך כזה הולך?מקבלים כרטיס זהה חדש? או אחר שווה ערך? זה ניתן לבחירה או מה...!?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים זה נתון לבחירת... החנות... הכל תלוי במה שרשום בכתב אחריות שקיבלת בזמן הרכישה מהחנות... רגע, קיבלת בכלל כזה ? לא יודע אם :lol: או :'( :'( :'( אבל בהצלחה...
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר יש אחריות!גם מדבקה על הכרטיס וגם חשבונית של הקנייה.אל תלחיץ אותי ראבק!
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר ברצינות, יש למישהו מושג מה הנהלים/זכויות/חובות כשמחליפים כרטיס באחריות?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים לדעתי, הם חייבים לתקן\להחליף את הכרטיס כשיש בעיה.הקטע הוא שיכול לצאת מצב שהם יגידו שזה לא הכרטיס כשאתה בעצם יודע שזה כן הכרטיס ... אתה לא תהיה היחיד אם זה מה שיקרה... ואני לא מאחל לך להכנס לסיבוכים האלה.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים ל היתה בעיה עם 9800 פרו, ה DVI לא פעל (מדובר על אותה חנות כמובן, לפני כמה חודשים ספורים)הכרטיס היה של MSIנתנו לי 2 אפשרויות1.שישלחו אותו לMSI ואני אקבל אחר (מה שיכול לקחת הרבה זמן)2.לקחת כרטיס אחר במקום, 9800 פרו של SAPPHIRE
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים מחבר לדעתי, הם חייבים לתקן\להחליף את הכרטיס כשיש בעיה.הקטע הוא שיכול לצאת מצב שהם יגידו שזה לא הכרטיס כשאתה בעצם יודע שזה כן הכרטיס ... אתה לא תהיה היחיד אם זה מה שיקרה... ואני לא מאחל לך להכנס לסיבוכים האלה.לא רואה שום סיבה שזה ייקרה.OMRIJ, יש לך מושג אם יש אפשרות לשדרג לכרטיס אחר בתוספת ההפרש?
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים שאלה טובה אבל לצערי אין לי תשובהאבל יש סיכוי סבירכי קשה לי להאמין שיש להם כרטיס כזה ודי קשה להשיג אחד כזה היום
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים אין אפשרות מהסיבה הפשוטה שהכרטיס אצלך יותר משבוע-שבועיים.. בזמן שקרוב לקניה עוד מאפשרים שינויים ודברים כאלה במפרט כי זה לא מחשיב את הכרטיס כמשומש והערך שלו לא יורד במכירה הבאה שלו (מבחינתם).אני יודע כי גם אני ביררתי את העניין אצלם בעבר.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים לי היה NEO2 שמת אחרי כמעט שנהלא היה לחנות (חנות אחרת) לוח לתת ליקיבלתי DFI ULTRA-D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.