פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר ניסיתי, אבל לא ב-SAFE MODE.אחרי שניסיתי גם ב-SAFE זה עדיין לא עוזר.תמיד לאחר האתחול אני מקבל את ההודעה שבתמונה והדרייבר של ATI לא מותקן.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אם תמצא דרך לעשות את השגיאה הזו באנגלית אולי אפשר לחפש בגוגל פתרונות של אנשים אחרים.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר הלוואי... גם אני חשבתי על זה... ובכלל יש לי XP PRO באנגלית... מאיפה הוא הביא את ההודעה הזו בעברית?!
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים שנה ב CONTROL PANEL ב REGIONAL SETTINGS את השפות לאנגלית, אולי זה יעזור (ויתכן שתצטרך להתקין את ה DRIVER שוב).
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים סתם ככה על הדרך תמחק את הדריוורים של הכרטיס מסך+את של לוח האם תעשה ריסיט ותתקין מחדש אותם :
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים חבל על הזמן שלך, הבעיה היא בכל מקרה לא בדרייבר, גם אם אתה לא מצליח להתקין אותו.הכרטיס מסך שלך מקולקל או שגוף הקירור שלו לא יושב עליו כמו שצריך.הסיבה ש"דרייבר" ברירת המחדל של חלונות לא מציג ארטיפקטים היא שהוא לא מותאם לכרטיס, מנצל מינימום זכרון ומשאבים של הכרטיס.אם תשים לב, תנסה לגלול או להזיז אפילו סתם חלונות על המסך הכל יהיה מאוד איטי ומקוטע.אל תטרח עם הדרייבר לפני שאתה מאתר את הבעיה עם הכרטיס.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תבדוק אם הבעיה היא חימום יתרתתקין דרייברים ותשתמש במאוורר שיקרר את הזכרונות/ליבהדרך אגב, השיטה הנכונה להשתמש בDRIVERCLEANERהיא להסיר דרך הADDQREMOVE במצב רגיל, להכנס לSAFE MODE ולנקות את השאריות.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים הכי פשוט על מנת למנוע טרחה זה לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר.לאחר שתוודא שהתופעה מתרחשת גם שם, העף מבט על הכרטיס. האם גוף הקירור יושב עליו טוב?האם יש רווח אולי בין גוף הקירור לליבה?אם הכל יושב טוב, לצערי תאלץ להפרד מהכרטיס.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר אין לי כרגע מחשב אחר לבדיקה.אבל נבדוק שוב את הכרטיס מבחינה פיזית.תבדוק אם הבעיה היא חימום יתראין מצב שזה חימום יתר - המחשב קפוא יחסית, וגם הכרטיס לא חם מדי.
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר OK כמה עדכונים ותהיות: הכרטיס יושב טוב, המאוורר עובד וגוף הקירור לא חם מדי (אפילו קר יחסית לקיץ). לגבי הדרייברים - גם הסרה דרך לוח הבקרה וגם עם תוכנות עזר שונות (כמו Your Uninstaller! 2005), ואח"כ כניסה ל-SAFE MODE ומחיקה עם DC לא עזרו. עשיתי מס' ניסיונות בווריאציות שונות. אבל יש דבר אחד שאני לא מבין: גם אם הכרטיס נדפק בצורה מסויימת - למה כשאני מתקין את הדרייברים (על נקי..) הוא נותן את הודעת השגיאה (בעברית) המצורפת?! למה הוא לא מכיר בכרטיס עצמו? לדעתי גם אם הכרטיס נדפק חלקית ויש ארטיפקטים הוא אמור להכיר בדרייברים של ATI. אגב, IceBreak: שנה ב CONTROL PANEL ב REGIONAL SETTINGS את השפות לאנגלית, אולי זה יעזור (ויתכן שתצטרך להתקין את ה DRIVER שוב). שיניתי לאנגלית ובכ"ז ההודעה בעברית. מוזר. ועוד דבר מוזר: שימו לב לתמונה ממנהל ההתקנים - הכרטיס לא מופיע שם כ-DISPLAY ADAPTER, למרות שבעת לקיחת התמונה היו הדרייברים של ATI מותקנים כהלכה. מאד מאד מוזר... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים יכול להיות שהכרטיס הלך, זה קורה... אני חושב שהכי פשוט מבחינת האפשרויות זהא) לפנות לחברת ATI לראות אם יש להם רעיון (נראה לי גם שיש להם KNOWLEDGE BASE באתר, שווה בדיקה).ב) למצוא מחשב אחר ולבדוק אותו שם...ג) לפצל מחיצה קטנה ולהתקין WINDOWS שם לבדיקה קצרה האם ה DRIVERS עובדים שם או לא.
פורסם 2005 בנובמבר 820 שנים אולי אפשר לנסות משהו קטן (אם עוד לא ניסית אותו).לאחר ההסרה של הדרייבר ושימוש ב DC נסה לבצע את הפעולות הנ"ל לפי הסדר:1. מחיקת ספרית ATI שב \:C לחלוטין (כמו כן אם אני זוכר נכון, יש עוד קבצים של ATI ב SYSTEM32 שגם צריך למחוק - כל מיני ATIXXX.XXX ודומיהם ) 2. התקנת DEFAULT VGA ADAPTER 3. לאחר מכן תתקין שוב את הדרייבר של ה CHIPSET ורק אז נסה שוב להתקין את הדרייבר של ATI.בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.