פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים what is better among those tow on Athlon 1800+ Gigabyte7vrxp platphorme?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים לאו דווקא מישה, וגם לא היו כל כך הרבה דיונים על זההיתרון המשמעותי של רדאון 9000 ורדאון 9000פרו הוא התמיכה בdx8.1 אבל, והדגש על אבל, עד שמשחקים לא יתחילו להשתמש רצינית באפשרויות הטמונותבdx8.1 לא תראה הבדלים משמעותים בין g4mx 440-460 ובין הרדאונים9000. ראיתי באיזה אתר בנצ'ים של רדאון מול g4mx וברוב המקרים ההבדללא עלה על 10-5 פריימים וזה עוד הישוו את 9000 פרו שהוא החזק משניהם.כך שאתה יכול ללכת על 9000 למרות שעדיפותו לא כל גדולה אבל התמיכה בdx8.1 יכולה להשפיע מאוד משמעותית בעתיד.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אתה צוחק עליי? אבעה משחקים מתוך כמה-עשרות שיצאו?אני מתכוון שרוב המשחקים ישתמשו בטכנולוגיותועם כל הכבוד למשחקים שציינת הם בהחלט לא מהווים רוב
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים חוץ מזה, נוזיז דקה את המשחקים לצד.אתה משווה פה טכנולוגיה וקצת שיפורים של ג'י פורס 2 נגד קצת טכנולוגיה של רדאון 8500 ?!!?אתה מרגיש טוב?!
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אוקי, בוא נחשוב מנקודת מבט של שחקן מחשב ממוצעשלא מבין דבר בטכנולוגיה ומעוניין שהמשחק ירוץ לו חלקוהוא יהיה מבסוט. אז מה לאזעזל ישנה לאותו שחקן שלא משחקנגיד במשחקים שדווקא תומכים בכל הטכנולוגיות של dx8.1 אלא במשחקיםממוצעים פחות או יותר. אתה חושב ש5-10 פריימים יזיז לו? הוא יהיה מבסוטעם הכרטיס שקנה עד שזה לא יסחוב יותר ואז יחליף אותו. דרך אגב אני לא מצדד בgf4mx למי שלא הבין. אני פשוט מסביראת הטענה שבביצועים העכשווים במשחקים 9000 וmx יציגו תוצאות דומותנ.ב toxygun אני מחכה לרשימה.............
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים הוא פשוט אוהב את הכוח ה"ברוטאלי" ;D מול המוח...3dfx נעלמו בגלל זה, לא? ;D
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים Soldier Of Fortune II : Double Helix בין היתר אשר מציג לדעתי ולדעת הרבה גיימרים בעולם את הגראפיקה היפה ביותר נכון להיום.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים Soldier Of Fortune II : Double Helix בין היתר אשר מציג לדעתי ולדעת הרבה גיימרים בעולם את הגראפיקה היפה ביותר נכון להיום.אבל הוא לא נכנס לרשימת המשחקים שהתכוונתי אליה, שמשתמשים ב-Programmable Pixel Shaders.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מישה, אם כבר הבאת את הדוגמא של sof2 זה דוגמא למשחק שעושה שימוש אחרון במנוע קוויק 3 עם כל השיפורים ובלה בלה בלה ופשוט נראה פצצה. משמזכיר לי שהמשחק לאו דווקא חייב להשתמש בכל האפשרויות הטמונות בכרטיס ובכל זאת להיראות מצויין. נותר רק לחלום איך הוא היה נראה אם כן היו משתמשים בדברים נחמדים כמו pixel shaders ועוד פיצ'רים נחמדים שיש לג'י ולרדאון להציע.............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.