פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ובדיוק בגלל זה מותר לי להגיד שלפי דעתי זה נחמד ואף אחד לא יגיד לי שאני טועה.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים האמת פוטושופ,מברשת,PX 5 לא עשיתי בצייר בגלל שהקווים יוצאים שמה מגעילים ומפוקסלים בPS זה יוצא יותר חלש...מה שעושה את הוולפייפר לאחד טוב זה את המוטיבים שבו (לא, זה לא הקווים שיוצאים מנקודה אחת...)
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לא צריך להגזים ולהעליב, אבל ההערה שלו הייתה :-\. לא נורא, טועים לפעמים...ואו, זה לא איזה חצי מהמקום שליש מהמקום שיש לך במחשב?יש לי 240 ג'יגה .. אני לא דואג...
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים http://img125.imageshack.us/img125/8351/ever5uy.jpgעוד רקע שיצרתי... מבקש יותר תגובות מפעם שעברה זה חשוב לי...
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אתה ממש מתבזבז כאן, תחתוך לעצמך את האוזן ותמכור את האמנות שלך למוזיאון הלובר.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אתה ממש מתבזבז כאן, תחתוך לעצמך את האוזן ותמכור את האמנות שלך למוזיאון הלובר.בAPPLICATION FORM שלהם בפרוש כתוב:מאנגלית (אני כתבתי): lifeless people who want to submit their art to our museum should fuck offלצרפתית ע"י אתר תרגומים: les gens inanimés qui veulent soumettre leur art à notre musée doit baiser deלעברית על ידי נאזגול: דומם אנשים שרוצה לשגר שלהם אמנות לשלנו מוזיאון צריך עוף מכאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.