עבור לתוכן

כרטיסי קול מובנים במשחקים

Featured Replies

פורסם

בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה?

תודה.

פורסם

יש לי כ. קול OB ואין לי שום קירטועים במשחק (BF2).

אבל ידוע שכ. קול (לא מובנה) מוריד טיפה את העומס מהמעבד.

פורסם

משחקים שדורשים כרטיס מסך לא ON BOARD ...???

אולי זה בגדר המלצה

אבל אין שום סיבה שמשחק (החל מהכי כבד ועד הכי קל..)

לא יעבדו עם כרטיס ON BOARD

אומנם כרטיסי ON BOARD מעמיסים על המעבד

אבל לא ברמה של להגיע לקירטועים..

אולי אתה משחק עם פילטרים או על רזולוציות מטורפות....

פורסם

בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה?

תודה.

אפשר שמות בבקשה?

פורסם

אני לא יודע ממתי הם דורשים כרטיסים לא מובנים. אבל לכל אותם סקפטים, כרטיסים מובנים מורידים את הביצועים במספר פריימים מכובד מאוד. כל מחשב ממוצע במשחקים ממוצעים עם הגדרות ממוצעות ירוויח מכרטיס קול אמיתי, ורואים את זה.

Anatoli.

פורסם

Anatoli

למה ,כי אתה קנית?

בגלל זה זה אומר שזה טוב.......עשה לי טובה...."כמות פריימים נכבדת".........מדובר אולי ב2 -3 לכל הפחות......

פותח התראד,יש לך במקרה לוח של גיגהבייט?

פורסם

כי אני קניתי?! אני מכרתי! אני עובד עם כרטיס שבמחשקים עובד טוב אפילו פחות מכרטיס מובנה. אני לא משקיע בכרטיסים למשחקים, פעם השקעתי והאודיג'י שהיה לי בעבר בהחלט קרע את הצורה של האונבורד שלי.

במקום לזרוק מילים באויר, אני פשוט אתן לתמונות לדבר בשבילי.

image013.gif

image020.gif

רואים בבירור הבדל של עד 30 פריימים במשחק אחד, והבדל של 6 פריימים במשחק השני. באחוזים מדובר פה על כמעט 20 אחוזים. (ד"א, במקרה הזה כרטיס מובנה הוא זה שמוביל. ה-SS של NVIDIA שהופסק). אם מתחשבים במחירים הלא גבוהים של הכרטיסים המדוברים, תוספת של 20 אחוז הם במאות בודדות של שקלים היא תוספת משתלמת מאוד.

כמובן שזו רק ביקורת אחת, ואפשר למצוא עוד הרבה שיציגו הפרשים גדולים עוד יותר. ד"א, בדור החדש של הכרטיסים של קריאטיב, ה-X-Fi, תוספת הביצועים הינה מורגשת הרבה יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אפשר שמות בבקשה?

Battlefield 2, Splinter Cell: Chaos Theory, Forgotten Realms: Demon Stone ,Bet on Soldier: Blood Sport

למה ,כי אתה קנית?

בגלל זה זה אומר שזה טוב.......עשה לי טובה...."כמות פריימים נכבדת".........מדובר אולי ב2 -3 לכל הפחות......

פותח התראד,יש לך במקרה לוח של גיגהבייט?

של EPOX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים