עבור לתוכן

טלפון סלולרי כמצלמה

Featured Replies

פורסם

לא אמרתי שאין מצלמות פלאפון איכותיות, אבל תסכים איתי שזה עדיין לא מגיע לרמה של מצלמה נפרדת, והן לא מציעות רבע מהאפשרויות שמצלמה קומפקטית מציעה....

פורסם
  • מחבר

לא מסכים איתך במאה אחוז. קח לדוגמא את ה-W800 יש לו מהירות תריס של 1/3200 אולי זה לא הכי אפקטיבי תמיד אולי בצילום נגד השמש אבל יש הרבה מצלמות קומפקטיות שהמקסימום שלהן הוא 1/1000.

אבל עקרונית יש בזה הרבה אמת.

פורסם

אתה יכול לשנות את מהירות התריס הזאת? אתה יכול לשחק עם הצמצם? עם הניגודיות? לקבוע איזון לבן? ועוד הרבה הגדרות שיש לך במצלמה דיגיטלית?

התשובה היא לא, גם העדשה לא משהו והזום האופטי ( אם קיים ) הוא אפסי...

פורסם
  • מחבר

זום אופטי לא קיים. גם שליטה ידנית לא קיימת. אבל אתה מדבר פה על דבר מאוד קטן שבו נמצאת המצלמה לעומת מצלמה שיותר גדולה מהפלאפון.

עריכה: שמעתי חו"ד של מנהל הפורום דני שלטענתו בנוקיה 6230 שיש לו אותו העדשה היא רחבה מאוד בסביבות ה-28 מ"מ. אני בטוח שהוא לא טועה.

פורסם

אולי יש לו עדשת 28 מ"מ אבל היא עדיין לא איכותית כמו עדשה של מצלמה אחרת..

ונכון , אני באמת מדבר על מצלמת שיותר גדולה מהפלאפון, ולדעתי כל עוד אין את הטכנולוגיה שיכולת לתת קצת יותר למצלמת פלאפון הזאת אני אישית אעדיף לקחת את המצלמה שלי איתי לכל מקום ולא לסמוך על הפלאפון....

פורסם

ברור שהמצלמה בסלולרי לא משתווה למצלמה דיגיטלית זולה (נניח Fuji ב-500 שקל) [בסלולרי היא גרועה יותר, זו הכוונה]

אבל האופציה ללכוד תמונה גם אם היא לא באיכות גבוהה זה גם משהו נחמד כזה :)

פורסם

לא אמרתי שזה לא נחמד, ותמיד אתה נתקע במצבים האלה שאתה אומר לעצמך " חבל שדווקא עכשיו אין לי את המצלמה איתי " למרות ששוב, מצד שני, אם אין לך פלאפון מהחדשים התותחים האלה עם המצלמות הטובות האיכות של התמונה שתצא לך רק תבאס עוד יותר בסופו של דבר...

פורסם

סידרתי את ההודעות מהנושא הקודם כך שיהיה ניתן לדון אודות מצלמות בטלפונים סלולריים בצורה מסודרת 8)

פורסם

אתה יכול לשנות את מהירות התריס הזאת? אתה יכול לשחק עם הצמצם? עם הניגודיות? לקבוע איזון לבן? ועוד הרבה הגדרות שיש לך במצלמה דיגיטלית?

התשובה היא לא, גם העדשה לא משהו והזום האופטי ( אם קיים ) הוא אפסי...

כן,כן,כן,לא,כן...........בW800 יש לך את כל האפשרויות,הפלאפון זכה בעולם כפלאפון עם המצלמה הטובה ביותר,וזה כולל גם אפשרויות והכל,אם תסתכל בתמונות שהבאתי שצולמו במעלה אדומים אתה תבין עד כמה היא איכותית ,הגענו למצב שמייצרים כבר בתיכנון מצלמה עם 6 מגה פיקסל,וזה רק הולך ומשתכלל.......לכן עדיף לך כבר לקנות מצלמה 2 מגה פיקסל+MP3 של סוני+פלאפון+וידאו והכל במכשיר אחד,ותאמין לי שסוני עלו פה על משהו באמת איכותי וטוב ;)

פורסם

מצלמה של 6 מגה זה טיפשי לדעתי.

מה ששימושי במצלמה של פלאפון זה שהיא מצלמת תמונות לכיף\כשממש צריך אותם\מהר ושהיא ניידת.

6MP זה כבר רמה של מצלמה לצילום אמיתי\אומנותי, מי שהולך לעשות את זה עם מצלמה של פלאפון חבל על הזמן והכסף שהוא השקיע בו.

מצלמות של 1-2 MP זה נחמד, אבל גם הם (הפלאפונים) יקרים מדי היום ולא ממש שווים את המחיר המוגזם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים