עבור לתוכן

Sapphire X800GTO2

Featured Replies

פורסם

כן.... עוד thread על ה-X800GTO2..........

אוקיי, אז השאלה שלי היא כזו. אני מכוון לקנות מעבד Athlon 3200 עם הקירור שמגיע עם המעבד בגלל שאני לא מתכנן לבצע לו OC.

עכשיו, אני מתלבט בין ה-X800GTO - שככל הנראה אני לא יבצע לו OC לבין ה- GTO2 שאני חושב לעשות לו OC בגלל היכולות שלו.

העניין הוא כזה - מישהו ניסה לבצע OC ל-GTO2 עם הקירור שהוא בא איתו בלבד?

זאת אומרת רק עם הקירור האקטיבי של הכרטיס +2 מאווררים במארז. זה לא יגמור על הכרטיס?

כי אם אני צריך להשקיע עוד כסף על קירור נראה לי שאני אלך על ה-X800GTO וזהו....

פורסם

אין צורך להשקיע בעוד קירור זה מספיק גם לפתיחת הצינורות וגם לאובר מכובד מאוד (בשביל להגיע לרמה של X850XTPE)

פורסם
  • מחבר

יופי לך. הגבת. גם אני יכול לנחש שהקירור של הכרטיס מספיק.

מצד שני, זה הכרטיס שלי ואתה לא משלם עליו וממש לא בא לי לקנות כרטיס חדש אם הכרטיס שלי ישרף.

לכן, אם מישהו עשה את זה כבר ללא קירור נוסף )כלומר רק עם 2 מאווררים של המארז( אז אני אעריך Screenshots ולא דיבורים באוויר.

פורסם

אתה צריך להיות סתום לחלוטין בשביל להרוס כרטיס בגלל קירור חלש.

כל כך קשה לבדוק לבד את הטמפרטורות ולהחליט להוריד את האוברקלוק אם הקירור לא עומד בזה?

בשביל שהכרטיס ידפק אתה צריך לעבוד הרבההההההה זמן על טמפרטורה מטורפת ולא יום-יומיים.

פורסם
  • מחבר

אז אולי הכרטיס לא ידפק אבל אורך החיים שלו יתקצר משמעותית. יופי. גם לא תוצאה טובה.

וחוץ מזה, היה פה כבר גאון שהרס כרטיס...

פורסם

למה שאורך החיים יתקצר, אתה עושה אוברקלוק פתיחת צינורות וכל מה שבא לך, הקירור לא מספיק? אחרי 10 דקות אתה מחזיר לסטוק, לא נגרם שום נזק, המקסימום מקסימום זה שלא תקבל את האוברקלוק הרצוי עד שתקנה קירור בעתיד.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא מהי הטמפרטורה האידיאלית שלא תגרום לקיצור אורך חיי הכרטיס...

וחוץ מזה, אל תערבב את פתיחת ה-4 הצינורות הנוספים )מ-12 ל-16)

עם OC רגיל לכרטיס ללא פתיחת צינורות.

בכל מקרה, בשני המקרים נראה לי שהכרטיס מתחמם יותר.

פורסם

בעיקרון ברגע שהכרטיס מגיע לרמה של הX850XTPE הקירור סטוק מחזיק אותו על 67 בעבודה.

מהרגע הזה אם רוצם להמשיך צריך להחליף את הקירור.

פורסם

לי יש 9800פרו, אין לי ניטור טמפרטורה אבל לפי הרגש הוא כבר מזמן עבר את ה100 מעלות, וכמה שאני אנסה לשרוף את הכרטיס אני לא אצליח וגם אתה לא! כי זה כמעט בלתי אפשרי אם אתה לא מעלה לו מתח מהביוס!(ואתה לא...)

אז תישאר שקט.

גם אם זה מקצר את האורך חיים שלו תזכור שיש לך 3 שנים אחריות ואתה יכול לשרוף אותו מתי שבא לך ב3 שנים האלו.

פורסם
  • מחבר

גם אם זה מקצר את האורך חיים שלו תזכור שיש לך 3 שנים אחריות ואתה יכול לשרוף אותו מתי שבא לך ב3 שנים האלו.

זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בגלל ש:

1. בעיקרון כרטיס מסך יכול להחזיק הרבה מאוד זמן )הרבה מעבר ל-3 שנים(

ואם הוא נהרס בדיוק חודש אחרי שהאחריות נגרמת אז נדפקת.

2. אתה תקוע בלי מחשב כל פעם שהכרטיס הולך.

3. רק שתדע שהאחרויות לא כוללת פתיחת צינורות /OC למרות שברוב החנויות לא יבדקו את זה.

אבל תסכים איתי שזה קצת מוזר אם במהלך ה-3 שנים, ידפק לך הכרטיס כל חצי שנה.

פורסם

תקשיב, אני כבר עובד עם הכרטיס שלי מעל לשנה באוברקלוק דיי גדול, הכרטיס עובד פיקס ולא מראה שום סימני היחלשות..., אני גם עובד איתו על ביוס של XT והוא עובד קבוע 24\7 על מהירויות גבוהות מה9800XT בלא מעט ואני מכיר עוד המון אנשים שעובדים ככה ובינתיים שמעתי אולי על אחד מתוך המוןןןןןןןןן שהכרטיס שלו נשרף או קרה לו משהו וגם המישהו הזה קיבל כרטיס חדש ויותר טוב...

לא משנה קיצר מאוד מאוד קשה לשרוף כרטיס וכרטיס מסך זה לא דבר שמתקלקל גם לא מאוברקלוק...

פורסם
  • מחבר

1. אילו אמצעי קירור יש לך?

2. מה דעתך על Screenshot?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים