עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול שהכי יתאים ל ...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה

פורסם
  • מחבר

7.1 כזה מחיר זה הכי זול זה לא יעשה הבדל אני רוצה משהו שיהיה הכי טוב 300 שקל ככה עדיף מטרייד זון שיהיה הכי מתאים שפשוט יהיה הבדל מאד רציני יש לי עכשיו און בורד

פורסם

דבר ראשון זול לא אומר שדבר גרוע.

לא מצאתי כרטיס קול מתאים לך בTrade Zone

אבל אם כבר הרחבת את התקציב ל300 יש לך את זה:

http://ksp.co.il/main.php?uin=845

תנסה לחפש בפורומים מקצועיים של מוזיקה אולי יש שמה מכירה של כרטיסי קול איכותיים משומשים במחיר טוב

אם מצאת משהו שנראה לך מתאים לדרישות ואתה רוצה תגובות אז תן לינק ובכיף אני ינסה לעזור..

פורסם
  • מחבר

אודיגי 2 זיאס שמעתי שהוא פצצה

מערכות קולנוע ביתתי

עמ 25

הודאה 35 למה זה עוד 300 שקל מימה שאתה הבת לי השני

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה אתה מנסה להגיד אם תנסח את עצמך יותר טוב אני אודה לך.

בכל מקרה אם הבנתי נכון אז זה יותר זול כי מה שהצעתי לך הוא VALUE ולא ZS.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בינהם

פורסם

נטו?

אם אני לא טועה FPS בלבד.

פורסם
  • מחבר

בערך מיכמה לכמה fps כאילו 30 וזי אס 60 או כמה בידיוק או בערך והעים זה כרטיס שאני ישמה בחתיכת איכות יחסית ל און בורד

פורסם

בערך מיכמה לכמה fps כאילו 30 וזי אס 60 או כמה בידיוק או בערך והעים זה כרטיס שאני ישמה בחתיכת איכות יחסית ל און בורד

לא חושב שיש חשיבות משמעותית לפריימים -בשניה בהקשר לכרטיסי קול, כי זה פרמטר של תמונות

ולא של צלילים.

לא התענקתי בהבדלים בין כרטיסי אודיגי השונים (וגם אין לי ידע מספיק.

אבל נתון בולט שמבדיל שאותו אני מבין הוא תדירויות דגימת הקול.

אני מבין שאודיגי 2 ווליו מפיק 96 אלף דגימות קול בשניה בפירוט 16 ביט או יותר בכל דגימה.

לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס יקר יותר מכרטיס אודיגי 2 ווליו

כי ספק אם תנצל את כושר הדגימה -= כגון 192 אלף דגימות

בשניה באודיגי 2 לא ווליו .

האיכויות הללו הן מעל ומעבר לצרכי ציוד קול של אנשים נורמלים (מיועדים לאולפני קול ודומיהם).

פורסם
  • מחבר

גם כה אין לי ללא ווליו אז ניראה לי שהוא יתאים אני קודם צריך ליבדוק אותו אז תודה לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים