עבור לתוכן

בעיה ממש מוזרה עם מסך של חבר שלי (LG 773n) בנוגע למשחקים.

Featured Replies

פורסם

אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס.

התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר.

לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P)

התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה.

התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה.

ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה.

החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את הרזולוציה לרזולוציה הכי נמוכה 640X480 איכות על LOW וחזרתי למסך שלו וזה עדיין לא נכנס.

לחצתי מאפיינים על האייקון של גיטיאי הלכתי ללשונית "תאימות" ושם סימנתי "הפעל על רצולוציה של 640X480" ואז זה נכנס היה מסך שחור לכמה שניות ויצא.

למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה?!

פורסם

אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס.

התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר.

לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P)

התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה.

התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה.

ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה.

החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את הרזולוציה לרזולוציה הכי נמוכה 640X480 איכות על LOW וחזרתי למסך שלו וזה עדיין לא נכנס.

לחצתי מאפיינים על האייקון של גיטיאי הלכתי ללשונית "תאימות" ושם סימנתי "הפעל על רצולוציה של 640X480" ואז זה נכנס היה מסך שחור לכמה שניות ויצא.

למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה?!

32 צבעים....... :xyxthumbs:

שמת לב שאתה לא משתמש בנקודות?....

פורסם
  • מחבר

32 צבעים....... :xyxthumbs:

שמת לב שאתה לא משתמש בנקודות?....

איי אפשר לדעת עם המסך הזה..

פורסם

תנסה להוריד את הקצב רענון (refresh rate) של המסך אצלו.

וגם הדרייברים מ81.85 (כולל אותו) כבר לא תומכים נדמה לי בGF2 ו GF4 ככה שעדיף לך להתקין לו את אחת הגרסאות הקודמות.

פורסם

אהה נזכרתי במשהו:

GTA SA לא משחק על GF4MX או GF2MX..... :xyxthumbs:

פורסם

נכוןןן..

בגלל שצריך איזו תוכנה שתסדר את הבעיית תמיכה עם הדיירקט איקס הישן שבו הוא תומך..

:jump:

פורסם

נכוןןן..

אני יתעלק על השירשוור יש לי הvice city וכשאני נכנס יש לי מזה הפרעות ןארטפקטים זה גם קושר לזה ?

זה יכול להיות שהספק שלי קצת מזייף ב3 וולט מה לעשות חרא גנרי :pissed:

פורסם

תבדוק שהכרטיס מסך \ מעבד לא מתחממים יותר מדי.

פורסם

תבדוק שהכרטיס מסך \ מעבד לא מתחממים יותר מדי.

לא מתחמם ...

דרך אגב זה פנטיום שלוש

פורסם

אמממ תנסה לעדכן דרייברים לכל החלקים.

פורסם

אהה נזכרתי במשהו:

GTA SA לא משחק על GF4MX או GF2MX..... :xyxthumbs:

לא נכון, לחבר שלי פעל על 4MX.

פורסם
  • מחבר

נכוןןן..

לא משנה, הוא הביא אלי את המסך שלו, יש לי ATI 9600XT 128MB ולי המשחק עובד מעולה, ברגע שהחלפתי למסך שלו זה משום מה לא עבד, אותו מארז רק מסך שונה, עם המסך שלי עבד, עם שלא לא עבד.

פורסם

וזה מחזק את ההשערה שלי שקצב הרענון אצלו גבוה מדי.

פורסם
  • מחבר

וזה מחזק את ההשערה שלי שקצב הרענון אצלו גבוה מדי.

מז"א אומרת קצב רענון גבוה מידי, ומה שאתה אומר לדעתי נכון.

כי הוא עומד על 85 הרץ ברזולוציה של 1024X768 .

רגע אבל למה אז שאני נכנס למשחק כזה זה כן עובד ולאחר לא?

פורסם

כי יש מצב שבאחר זה קובע תדר ריענון נמוך (כזה שהמסך תומך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים