עבור לתוכן

גאדג'ט מומלץ : stills+webcam+טייפ מנהלים (לא פלאפון)

Featured Replies

פורסם

בעקבות ירידת מחירי זיכרונות ה- sd , צצו כמו פיטריות אחרי הגשם,  עשרות  מכשירים קטנים שמיתיימרים לעשות הכול :

stills+webcam+טייפ מנהלים

ברור לגמרי שמכשיר  combo  יהיה תמיד פשרה גדולה,  וברור לי לגמרי  שהמקסימום  שאולי אפשר לימצוא  הוא מכשיר שיתן  לפחות תוצאות סבירות .

אולם לצערי יצא לי לראות רק מכשירים  סיניים זולים  שיש בהם חסרונות  קריטיים  כמו :

העדר  כניסת audio line-in (לחיבור מיקרופון חיצוני איכותי)

העדר  זום אופטי מינימלי של x3

העדר אפשרות להרחיב את הזיכרון המובנה

אם למישהו  כאן בפורום  יש    מכשיר    דומה  (מבוסס זיכרון - לא דיסק קשיח )  ושהוא מבסוט ממנו  או שהוא ראה   מכשיר    כזה  בפעולה

(ושאין בו את החסרונות  הרשומים מעלה)

אנא רשמו כאן את שמו

פורסם

אישית לא נראה לי שקיים משהו כזה, לפחות לא עכשיו, אולי עוד שנה ככה נוכל לראות דברים כאלה בשוק עם איכות סבירה...

ושוב, הוויתור שאתה צריך לעשות כשאתה קונה כזה דבר הוא עצום, לא סתם אני נגד לשלב 1001 דברים במכשיר אחד, זה נחמד שיש פלאפון ומצלמה וMP3 אבל תמיד יש לי בתיק את הנגן MP3 שלי עם השירים שלי שיכול לקלוט גם רדיו ולהקליט, ותמיד יש לי את המצלמה ( עם הזום הנורמלי והאיכות הטובה והזיכרון שלה.. )

זה נכון שהיום יש כבר פלאפונים שיכולים לצלם באיכות טובה, אבל הם, עדיין, לא משתווים לרמה של מצלמה קומפקטית רגילה.

מי יודע, בקצב התפתחות של היום, אולי נראה משהו טוב עוד חצי שנה....

פורסם
  • מחבר

איך קיבנימט הגעתם למצלמות פלאפון ????????????????????????????????????????????????????????????????????

אני לא רואה איך בן אדם עם טיפת שכל בקודקודו קונה פלאפון חדש ב-2000 שח וגם מיתחייב ל- 3 שנים בשביל לקבל נייד שבמיקרה הטוב ביותר

הוא בעל מצלמה עלובה למדי וללא שום זום אופטי (בהשוואה למצלמת stills נורמלית) .

אני היתכוונתי בכלל ל-גאדג'טים דומים לאלו של mustec ו- aiptec , אבל יותר איכותיים במחיר של עד 600 +- שח

מה שחשוב לי זה הפונקציות של webcam +stills +טייפ מנהלים (עם חיבור line-in)

אז בבקשה תיתייחסו לנושא

אם בא לכם לדבר על פלאפונים ,תיפתחו thread משלכם

פורסם

הנושא באמת קצת נסחף :)

פיצלתי את ההודעות שקשורות לסלולרי לנושא חדש בו המשתמשים ידונו עליו.

נא להגיב לנושא בלבד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים