פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים בעיקרון אלה נגנים עם אותם פיצ'רים...לH3 יש מסך איכותי יותר וטיפ טיפה גדול יותר מהמסך של X5LלH3 בטריה 16 שעות ולX5L 35 שעותואני חושב שה X5L יותר קטןחיסרון של הX5L זה שאתה צריך לחבר מן מתאם קטן כזה למכשיר בשביל שתוכל לחבר את המכשיר למחשב...לH3 יש ישר יציאת USB שתוכל לחבר למחשב בלי מתאםועוד משהו... לH3 יש על המכשיר יציאת ליין אאוט שאם תרוצה לשמוע עם חבר אז הוא יוכל לחבר גם אוזניות למכשירלX5L אתה צריך את המתאם הזה בשביל לחבר 2 אוזניות...אני בכל מקרה הלכתי על הX5L אני מאוד מרוצה מהמכשירהבטריה באמת מחזיקה בלי סוףאיכות סאונד טובה מאוד...לדעתי טובה יותר מהH3..פשוט יש לחבר שלי H340 והשוואתי את זה...העיצוב של הX5L יפה יותרוהקליטה של הרדיו בX5L טובה יותר מהקליטה בH3המיקרופון המובנה בH3 רגיש יותר מהמיקרופון המובנה בX5Lאני יודע גם שלא נוח לאנשים לראות סרטים בH3 בגלל ששם זה 10FPS וזה יכול לשגע אנשים...לא יודע אני לא ניסיתי שם וידיאואבל לי יש פרקים של סאות'פארק על הX5L ואני רואה מדיי פעם בשיעורים משעממים בביתספר וזה דווקא ממש נחמד...כמה שזה היה נשמע לי מוזר לראות וידיאו במסך כזה קטן...זה דווקא יכול להיות סבבהתעשה את השיקולים שלך...בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר אני חושב ללכת על הh320 . ההבדל בין האיכות סאונד של שתי הנגנים נראית לי כל כך מזערית (תקנו אותי אם אני טועה), אבל הדבר היחיד שמעצבן אותי זה העובי של הH320 . לעזאזל , הנגן 2 וחצי ס"מ עובי . לכל אלא שראו את הנגן , רואים שהנגן ממש עבה? תודה רבה
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים האיכות סאונד אולי על הדף נראית מזעריתאבל אישית הרגשתי הבדל גדול באיכותאם בטריה 16 שעות מספיקה לך אז לך על הH320ואני ראיתי רק את הH340...והעובי שלו ממש ממש מטרידאני חושב שH320 זה עובי נורמלי....איך שכחתי....מה עם הX5?הוא ממש ממש דק לפי מה שהבנתי...ובטריה כמו של הH320ככה שזה יתן לך בדיוק את מה הH320 יתן לך ... רק שהוא הרבה פחות עבה וקל(טוב במשקל לא מרגישים ממש הבדל)אם העניין של המתאם הקטן לUSB מפריע לך אז קח תH320 וזהו...אה עוד הבדל שיש בין הH320 לX5 זה שלX5 יש USB2 TOGO ככה שאם אתה רוצה לחבר למצלמה או לנגן של חבר אתה יכול להעביר קבצים בצ'יקעם הH320 זה קצת מעצבן...זה נורא איטיאני משתמש מזה מדיי פעם אבל יש אנשים שבכלל לא משתמשים באופציה הזאתקח גם את זה בחשבון...
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר חשבתי על עוד הנגן והוא הh10 של איירביר. עכשיו השאלה שלי היא אם יש לו את אותם התכונות כמו ל h320 חוץ מהצגת ודיאו וגודל מסך . תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.