פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר כי אני לא יודע אם ליקנות חדש או להישאר אם הישן... המסך שלי בן 3 שנים בערך...
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים זה תלוי מה אתה עושה בעיקר? משחק? ואם להחליף מה התקציב? ככה נוכל לדעת אם כדאי לך לחליף,למה,או להשאר עם שלך... תן פרטים.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים נראה לך לא נכוןחוץ מזה נושא ה-LCD CRT נטחן דק עד היסוד.יכול להיות, אבל ציוד הקפי זה לא תצוגה וגרפקיה.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אם הבעיות איתו כבר התחילו, במסכים האלה של LG בדר"כ אחרי 3 שנים בערך, אז אתה יכול היום לקנות LCD טוב למשחקים במחיר לא יקר מדי אם לא התחילו לך כל הבעיות, אז המסך שלך מעולה ותמשיך ליהנות ממנו כמה שתוכל
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר אם הבעיות איתו כבר התחילו, במסכים האלה של LG בדר"כ אחרי 3 שנים בערך, אז אתה יכול היום לקנות LCD טוב למשחקים במחיר לא יקר מדי אם לא התחילו לך כל הבעיות, אז המסך שלך מעולה ותמשיך ליהנות ממנו כמה שתוכל אגב זה ידוע שבמסכי LG אחרי 3 שנים מתחילות בעיות? ??? ??? ??? בזמנו שקניתי אותו הוא נחשב למסך מעולה!(2100 ש"ח)
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אגב זה ידוע שבמסכי LG אחרי 3 שנים מתחילות בעיות? ??? ??? ???בזמנו שקניתי אותו הוא נחשב למסך מעולה!(2100 ש"ח)לסגור את התר'ד מנהלים...תודה..
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים אגב זה ידוע שבמסכי LG אחרי 3 שנים מתחילות בעיות? ??? ??? ???בזמנו שקניתי אותו הוא נחשב למסך מעולה!(2100 ש"ח)זה לא בטוח, לסדרת מסכים הזאת יש הרבה בעיות נפוצות כמו בעיות גיאומטריה קשות, אי אפשרות לעבודה בתדרי ריענון שהם אמורים לעבוד בהם ועוד...ברוב המסכים הבעיות האלה מתחילות אחרי כ- 3 שניםקנית אותו במחיר ממש יקר, אני קניתי את אותו המסך לפני 4 שנים ב- 1700 ש"ח.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים CRT עדיף למשחקים.אין מריחות, אפשר לשנות רזולוציות.אין מריחות עם מסכי LCD טובים.1280x1024 מספיק.למי שלא מספיק? CRT
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר תודה רבה לכולם אין ספק שעזרתם לי לסגור את התר'ד מנהלים...תודה.. סליחה שאני שואל אבל מה אתה קשור? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.