עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לH340

Featured Replies

פורסם

השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות :

1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת?

2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי?

תודה מראש על העזרה...

פורסם

לאחרונה הסתכלתי על המכשיר הזה לפני חודשיים בערך...

היה רשום שהוא תומך במספר מצלמות של CANON, ללא ציון דגמים... ככה שאני מקווה בשבילך שיש איזשהו עדכון קושחה.

פורסם

http://www.google.co.il/search?hs=A43&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=site%3Awww.misticriver.net+h340+a95&btnG=Search

http://www.misticriver.net/showthread.php?t=15824

canon cameras have self installing UMS drivers, which allows them to work on win xp computers...they are not UMS by default...therefore they will not work with USBOTG...you can use the delkin usb bridge (the only one at the moment) to sort of have usbotg by using picture transfer protocol...

כפי הנראה לא ?

פורסם

למה אתם לא חושבים "מחוץ לקופסה"?

אז המצלמה עצמה של CANON לא מתאימה...

זה לא אומר שהכל בלתי אפשרי!!

האם חשבתם על חלופת "קוראי הכרטיסים"?

קוראי כרטיסים כיום לא זקוקים לדרייברים... אז חבובצ'ק...לך לחנות הצילום הקרובה לביתך ורכוש קורא כרטיסים למצלמה שלך!

אני מניח שאם אנו מדברים על CANON אז יש לך כרטיס מסוג CF...או SD...

אז קנה קורא כרטיסים מתאים.... והכי הכי הכי חשוב זה לא ...אני חוזר..לא לקנות קורא כרטיסים של ALL IN ONE... שקורא איזה 20 סוגים של כרטיסים

אלא רק אחד עם סלוט יחידי לכרטיס שלך... כך ה-H340 יוכל לזהות אותו כמו שצריך.. ;D

ותחשבו על זה .. מוהאיהאיהאי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים