עבור לתוכן

מה דרישות החומרה של אימיול ?

Featured Replies

פורסם

יש אחי יש,שמע...הכי גרוע תריץ,אם תראה שלא מספיק אז אפשר להתחיל "לדאוג".

פורסם

חשבת על לינוקס?

היא תתמלא בפחות זבל, תהיה בטוחה יותר, והיא תומכת אימיול.

פורסם

אני מריץ eMule של הפרוייקט הרשמי על פנטיום 2 350MHz בלי שום בעיה, ואני יכול גם לעשות דברים נוספים במקביל (יש לי 512MB זיכרון).

אם אתה רוצה להריץ רק אימיול, אז 256MB אמורים להספיק לך.

לגבי מערכת הפעלה, אל תתקין Windows 98SE מכיוון שיש לו מגבלה של פתיחת פורטים מרובים הדרושה לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול.

תתקין Windows 2000 Professional SP4.

פורסם
  • מחבר

אני מריץ eMule של הפרוייקט הרשמי על פנטיום 2 350MHz בלי שום בעיה, ואני יכול גם לעשות דברים נוספים במקביל (יש לי 512MB זיכרון).

לגבי מערכת הפעלה, אל תתקין Windows 98SE מכיוון שיש לו מגבלה של פתיחת פורטים מרובים הדרושה לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול.

זה בדיוק הקליינט שאני מתכוון להריץ, הבעיה היא שאני רחוק מלהשיג 512MB ב-SDRAM, בקושי 128 הצלחתי לקמבן.

בקשר ל WIN 2000 אתה בטוח ש 350MHZ יספיק? ואם כן אז בכל מקרה ה2000 ידרוש הרבה יותר זיכרון ראם מה98, ככה ששוב חוזרים לאותה נקודה בעייתית....

חשבת על לינוקס?

היא תתמלא בפחות זבל, תהיה בטוחה יותר, והיא תומכת אימיול.

אני מתעב את הקליינטים לאימיול שיש ללינוקס, אף אחד מהם לא נותן מענה מושלם מבחינתי כמו הקליינט המקורי של הוינדוס,

לא יודע אם הבעיה שלהם זה השימוש בקדמילה או מה, אף פעם לא קיבלתי איתם מספיק תוצאות ומהירות כמו עם הקליינט הוינדוסי.

פורסם

128MB זיכרון עשויים להספיק לך, אבל רצוי 256MB אם אפשר (לא חובה).

כפי שאמרתי, אני מריץ Windows 2000 על פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון. אבל, אני מריץ דברים נוספים בנוסף לאימיול.

אם אתה מתכוון להריץ רק אימיול, אז 256MB זיכרון יספיקו לך. אולי תוכל להסתדר גם עם 128MB זיכרון.

Windows 2000 לא דורש הרבה יותר זיכרון מ-Windows 98SE, הוא דורש קצת יותר זיכרון מ-Windows 98SE.

בכל אופן, Windows 98SE לא עובד באופן מייטבי עם אימיול (אי-אפשר לפתוח יותר מ-200 חיבורים בערך, אם אני לא טועה).

שוב פעם, קרוב לוודאי ש-128MB זיכרון יספיקו לך עבור אימיול שרץ על Windows 2000.

פורסם

מחזק! חס ושלום 98 הוא יעשה לך הרבה בעיות עם החיבורים של האמיול

למחשב כזה רק 2000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים