עבור לתוכן

מה דרישות החומרה של אימיול ?

Featured Replies

פורסם

אימיול רגיל בלי מודים.

המטרה של המחשב זה להריץ אך ורק אימיול ולא שום דבר אחר איתו ברקע (פיירוואל ואנטיוירוס שיתפסו מינימום משאבים).

יכול להיות שגם יהיה וינדוס 98 ולא XP, תלוי בחומרה.

פורסם

לא יודע מה הדרישות, אבל הוא יעבוד גם על מחשב חלש מאוד.

פורסם
Minimum requirements 300 MHZ Processor and 64 MB of Ram
פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

פורסם

:) בבקשה.

רק אל תצפה שעם מערכת חלשה האימיול ירוץ לך בצורה חלקה! אתה תצטרך להפעיל מחדש את ווינדאוס כמעט מדי יום...והמחשב יזחל כשתרצה להעביר, להשתמש בקבצים שהורדת וכו'.

פורסם
  • מחבר

המטרה היחידה של המחשב יהיה לחפש ולהוריד קבצים, אחרי שהם יסתיימו הם יעברו ברשת למחשב אחר...

בגלל זה אני גם לא רוצה להשקיע על חומרה יותר חזקה ממה שצריך.

שני הכפתורים היחידיים שהיו בשימוש אלה "חיפוש" ו-"נקה קבצים שהסתיימו".

איזה חומרה מינימלית מומלצת לדעתך (בלי קשר למה שרשום באתר) ?

(ונגיד שאני אתקין 98SE בשביל לחסוך במשאבים).

פורסם

כמות זיכרון של 128MB (עם ווינדאוס 98) תהיה טובה. פחות זיכרון מהכמות הזאת, והשימוש באימיול במחשב הזה יהיה סיוט :-X.

לגביי המעבד, אין לי ממש מושג בנושא. אבל קראתי שגם P3 מריץ אימיול בצורה חלקה.

פורסם
  • מחבר

אין לי ספקות לגבי P3, לחבר שלי יש 600MHZ על סלוט1 עם 256DDR, והמחשב הזה סוס עבודה (ברצינות, הוא מריץ דברים בצורה חלקה שבחיים לא הייתי מצפה ממנו).

פורסם

מה בדיוק מפרט המחשב אצלך?

פורסם

המעבד פחות חשוב,אבל לפחות 256 זכרונות,עם הרבה הורדות אימיול יכול לאכול בכיף 100MB.

פורסם

הוא ציין שהשימוש במחשב יהיה רק לאימיול, ולשום תוכנה אחרת. כך ש-128MB יריצו לו את המחשב בצורה טובה, וממש אין לו צורך לבזבז כסף על עוד 128MB.

פורסם

128x2 או 256 זה גרושים,לא צריך מותג.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק מפרט המחשב אצלך?

כרגע כלום, אבל לפי הצרכים אני אמצא איזה מחשב.

x-dude, אל תשכח שבמערכות המדוברות (פחות מפנטיום4) זה SDRAM ולא DDR, זה ממממממממש לא גרושים, וגם קשה מאוד להשיג...

פורסם

אתה צוחק? אם היית אומר לי לפני חודש היו לי פה זרוקים 3x256 סטיקים של SDRAM הייתי מביא לך אותם מתנה,ממש לא קשה למצוא אנשים עם SDRAM שלא בשימוש.

פורסם

SDRAM מאוד נפוץ במכירות יד שנייה, אבל הבעיה היא ש-128MB לבד עולים 90-110 שקל, ו-256MB מגיעים עד ל-160 שקל...כך שזה לא ממש זול...

מדי פעם יש אנשים שמוכרים במחיר שפוי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים