פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים הצלחתי להסיג אותו ב 414$ !!!!האים הוא שווה , האם זאת חברה טוב ?בבקשה אנו במהרה הוא צריך להגיעה ביום ראשון ועד אז אני יכול להתחרת.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים כול החברות שמות את אותו הקירור (חוץ מASUS וLEADTEK נדמה לי)אלבטרון חברה מעולה
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה המהירה OK אז הצלחתי לקנות אותו מספק שחייב טובה לאיזה חבר אתם יודעים את ההמשך.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים יש מצב אתם לא דוחף את העיניינים שלך לאחרים? תתחדש כרטיס מעולה! עסקה מצוינת
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים הצלחתי להסיג אותו ב 414$ !!!!האים הוא שווה , האם זאת חברה טוב ?בבקשה אנו במהרה הוא צריך להגיעה ביום ראשון ועד אז אני יכול להתחרת.חברה סבבה.למיטב ידיעתי זה 414 ללא מע"מ.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים gigabot מה אתה מתערב משיהו שאל אותך בכלל ועוד אתה אומר שאני נדחף לפחות אני שאלתי לא כתבתי תגובות על דברים שלא קשורים לי
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר חברה סבבה. למיטב ידיעתי זה 414 ללא מע"מ. כן אתה צודק ללא מע"מ אבל עדיין מחיר טוב אני חושב
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים רגע לא לוקחים על זה מכס או משהו??כי עם כן כול אחד יכול להזמין או שאני טועה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.