עבור לתוכן

צריך עזרה במיקום רמקולים

Featured Replies

פורסם

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים,

אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר.

עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..)

הנה תמונה של אחד הרמקולים:

p10100561ym.jpg

החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים):

p10100664ae.jpg

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה ישפיע ברמקולים האלה, אבל נסה למקם את הטוויטר של הרמקול בגובה האוזן במצב בו אתה שומע מוזיקה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי לתלות אותם על הקירות בגובה של 20 -30 ס"מ מהתיקרה ולשים אותם בשיפוע כלפי מטה. (בקיר מאחורי איפה שאני יושב או אחד בקיר שבצד ימין שלי ואחד בצד שמאל - צריך עצה מה עדיף).

ישמעו טוב אם אני אתלה אותם ככה או שעדיף למצוא להם פיתרון אחר שיהיו יותר נמוכים?

פורסם

לפי דעתי אחד מעל לחלון ואחד מעל לכוורת לי יש בידיוק את אותו שולחן רק ששלי הפוך כאילו הכוורת ימינה ויש לי 6 רמקולים סמתי את זה בגובה של הכוורת והחלון כאילו בעתיד ואז יצא לך מעין חצי אחורי חצי קידמי ויהיה צליל יותר טוב לפי דעתי אני שם ואיזה עיר אתה גר ? סתם לא קשור

פורסם
  • מחבר

אהבתי את רעיון המיקום.. תודה..

הצליל ישמע טוב או שעדיף שהם יהיו בגובה האוזניים בערך?

ואני גר במזכרת בתיה.

פורסם

בגובה האוזניים ולא ליד פינות יתן לך צליל יותר טוב אני מניח.

מערכות כאלה מפוצצות בבאס, אז לשים את זה ליד התיקרה לא נראה לי נכון במיוחד.

פורסם

זה ברור שבאס רועד וזה עושה צליל שונה שזה על ריצפה לפי דעתי

עדיף מה שאמרתי עים שיפוע למתה אני יראה לך בהיזדמנות מה עשיתי בסלון הקטן אצלנו בבית אתה תואהב

4 רמקולים 2 גדולים 2 קטנים סנטר ובאס עצבני של avance עים מגבר חיה של סוני + עוד משהו שעושה שלא יהיה הדד אני יצלם

פורסם
  • מחבר

אחי צלם ותביא תמונות בבקשה!!

פורסם

יקח כמה זמן עד שאני הולך ליקנות פרספקס כמה ימים לכל היותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים