עבור לתוכן

בעיה חמורה עם אחד הרמקולים של ATP3, חייב עזרה.

Featured Replies

פורסם

אחד הרמקולים העילים של ה-ATP3 לא משמיע לי משום מה סאוד, הבאס עובד מצויין וגם הרמקול השני אבל הרמקול השני משמיע לי רק את הבסים של המוסיקה, משחקים.

הכוונה לרמקול המרכזי, זה שאני מכוון איתו את רמת הקול, רמת הבאס, וטרובל.

נתקתי את הרמקול שעובד מהבאס שמתי איזה מוזיקה והרמקול השני(זה שיש איתו את הבעיה) כן עובד אבל משמיע רק את הבאסים, אלה שיוצאים מהחלק התחתון שלו אבל מהרמקול העליון אני לא שומע כלום. יכול להיות שזה משו בהגדרות? נגמר לי פשוט האחריות ואני לא יודע מה לעשות :-[

עריכה:

שאני שם את הרמקול על פול ווליום אני שומע בעוצמה שבערך הייתי שם אותו על שמינית מזה וכן שומעים מהרמקול העליון שלו אבל ממש חלש יחסית.

פורסם

תסיר ותתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס קול.

פורסם
  • מחבר

תסיר ותתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס קול.

זה הכי חדש?

Realtek AC'97 Drivers 3.78

פורסם

כן.

פורסם

האלמנט שנמצא למטה (מוציא לא באסים, אלא מיד-באס וקצת מעל לזה) משמיע בסדר וזה שלמעלה הקטן יותר לא משמיע כמעט כלום? אם כן, נשמע כמו בעיית מגעים. תנסה לשחק עם החיבורים מאחורה קצת. במידה והדברים המוכרים לא יעזרו, ייתכן באמת כי מדובר בבעייה שניתן לפתור רק על ידי פתיחת הרמקול.

במידה והמצב הוא לא זה שתיארתי, נסה להסביר שוב מה הבעיה.

Anatoli.

פורסם

החיבור של הATP לא משהו.

השקע של הרמקול המרכזי טיפה יותר גדול מהתקע, ולכן לפעמים הכבל זז קצת...

תנסה לשחק עם זה...

לי עכשיו יש בעיה שונה עם הרמקולים האלה...

הם מזייפים לי את המוסיקה... Oo

יעני, משנים קצבים וכאלה....

כאילו משנים את הקובץ עצמו. Oo

ממש מזור קיצר..

לא נורא... P:

פורסם
  • מחבר

האלמנט שנמצא למטה (מוציא לא באסים, אלא מיד-באס וקצת מעל לזה) משמיע בסדר וזה שלמעלה הקטן יותר לא משמיע כמעט כלום? אם כן, נשמע כמו בעיית מגעים. תנסה לשחק עם החיבורים מאחורה קצת. במידה והדברים המוכרים לא יעזרו, ייתכן באמת כי מדובר בבעייה שניתן לפתור רק על ידי פתיחת הרמקול.

במידה והמצב הוא לא זה שתיארתי, נסה להסביר שוב מה הבעיה.

Anatoli.

בדיוק הבעיה ואני אנסה לבדוק את זה, תודה

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הבעיה!!!!!!!

זה לא עם הרמקול זה עם החיבור שלו בבאס למטה, התחלתי לתת לו צ'אפחות וזה לא עזר ואז הזזתי טיפה את הבאס למטה ושמעתי צליל ואז הוא נעלם.

זה משהו מוזר כאילו שהוא ישב על הצד הוא עובד אבל שהוא עומד לא. זה בטח משהו עם המגעים אבל מה אני יכול לעשות?, איי אפשר לפתוח אותו :bash:

בכל אופן תודה רבה לכולם :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים