פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים ה-DFI שלי לא התניע עם 20 פינים(AMD 3200 + 6600GT + TYPHON) ספק enermax 350W,כחיברתי את ארבעת הפינים הנוספים, הלוח מתניע =)DFI "מחייבת" שימוש של ספק 24 פינים ולא 20/20 עם מתאם(כסת"ח?)
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים הספק שיש לך תומך בלוחות אם ישנים עם 20 פינים חיבור הלוח שי לך הוא 24 עם אתה יכול להחזיר ולהחליף את הספק אז סבבהואם לא אז תבדוק עם זה בדיוק הדגם שלקחת ואם זה כן אז תבדוק שמה שמוכרים זה 24 ועם זה 24 אז תגיד להם שיחליפו לך למה שהזמנת כי עם הזמנת את הלוח עם הספק ולא אמרו לך כלום הטכנאים של החברה אז זה אומר שאתה לא צחייב 24 פינים
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים Flotserתגיד תודהקיבלת 350W של CWTבד"כ עם ה Alaska מקבלים 450W ג'נרי (אי אפשר להשוות בכלל ה CWT עדיף פי כמה)וד"א כל ההמלצות של DFI זה כסת"ח אחד גדול400W בשביל מערכת?למה A64 3000 C n' Q + X300SE יקחו בחיים שלהם מעל ל 250W?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר שלום לכם, אני סוף סוף מדבר מהמחשב החדש הספק שיש לך תומך בלוחות אם ישנים עם 20 פינים חיבור הלוח שי לך הוא 24 עם אתה יכול להחזיר ולהחליף את הספק אז סבבה ואם לא אז תבדוק עם זה בדיוק הדגם שלקחת ואם זה כן אז תבדוק שמה שמוכרים זה 24 ועם זה 24 אז תגיד להם שיחליפו לך למה שהזמנת כי עם הזמנת את הלוח עם הספק ולא אמרו לך כלום הטכנאים של החברה אז זה אומר שאתה לא צחייב 24 פינים החיבור נכנס, פשוט את הפינים האחרונים השארתי פתוחים. Flotser תגיד תודה קיבלת 350W של CWT בד"כ עם ה Alaska מקבלים 450W ג'נרי (אי אפשר להשוות בכלל ה CWT עדיף פי כמה) וד"א כל ההמלצות של DFI זה כסת"ח אחד גדול 400W בשביל מערכת? למה A64 3000 C n' Q + X300SE יקחו בחיים שלהם מעל ל 250W? תודה שוב על ההרגעה! אני זוכר ראיתי פה הודעה של מישהו שסיפר שרק אחרי שהוא החליף לספק יותר חזק אז הכרטיס מסך שלו התחיל לתת ביצועים טובים... יש דרך לבדוק שהמחשב שלי לא צמא לעוד חשמל? ותגיד... זה לא צריך להדאיג אותי שהדגם של הספק הוא ATX-350D ובאתר של CWT אין דבר כזה, וגם לא בגוגל? (הסמל של CWT אבל הוא כמו באתר שלהם) ועוד משהו שרציתי לציין, שהחוברת שמגיעה עם ה DFI די מאכזבת, ולמשל nTune אומרת לי "you CPI clock is currently set to track the HT bus" ושאני צריך לשנות את זה אבל לא מצאתי אופציה כזאת בביוס בכלל.... שוב תודה רבה לכולכם ונקווה שהכל יהיה בסיידר
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים שלום לכם, אני סוף סוף מדבר מהמחשב החדש החיבור נכנס, פשוט את הפינים האחרונים השארתי פתוחים. תודה שוב על ההרגעה! אני זוכר ראיתי פה הודעה של מישהו שסיפר שרק אחרי שהוא החליף לספק יותר חזק אז הכרטיס מסך שלו התחיל לתת ביצועים טובים... יש דרך לבדוק שהמחשב שלי לא צמא לעוד חשמל? ותגיד... זה לא צריך להדאיג אותי שהדגם של הספק הוא ATX-350D ובאתר של CWT אין דבר כזה, וגם לא בגוגל? (הסמל של CWT אבל הוא כמו באתר שלהם) ועוד משהו שרציתי לציין, שהחוברת שמגיעה עם ה DFI די מאכזבת, ולמשל nTune אומרת לי "you CPI clock is currently set to track the HT bus" ושאני צריך לשנות את זה אבל לא מצאתי אופציה כזאת בביוס בכלל.... שוב תודה רבה לכולכם ונקווה שהכל יהיה בסיידר גם אני לא מצאתי באתר שלהם את הדגם..... http://www.cwt.com.tw/upfiles/layout01120286936.pdf ד"א אני באמת לא מכיר את CWT,וגם ברשימה הטובה של הספקים היא לא ממש מופיעה.... http://hardforum.com/showthread.php?t=792566
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים גם אני לא מצאתי באתר שלהם את הדגם..... http://www.cwt.com.tw/upfiles/layout01120286936.pdf ד"א אני באמת לא מכיר את CWT,וגם ברשימה הטובה של הספקים היא לא ממש מופיעה.... http://hardforum.com/showthread.php?t=792566 Channel Well Technology (Taiwan) Channel Well, Antec (will not have a CWT designation), Yeong Yang, Lead Power. ( Look for CWT model designations like CWT-300ATX-12d ) לקוח מפה הם כן חברה טובה תודה שוב על ההרגעה! אני זוכר ראיתי פה הודעה של מישהו שסיפר שרק אחרי שהוא החליף לספק יותר חזק אז הכרטיס מסך שלו התחיל לתת ביצועים טובים... יש דרך לבדוק שהמחשב שלי לא צמא לעוד חשמל? ותגיד... זה לא צריך להדאיג אותי שהדגם של הספק הוא ATX-350D ובאתר של CWT אין דבר כזה, וגם לא בגוגל? (הסמל של CWT אבל הוא כמו באתר שלהם) ועוד משהו שרציתי לציין, שהחוברת שמגיעה עם ה DFI די מאכזבת, ולמשל nTune אומרת לי "you CPI clock is currently set to track the HT bus" ושאני צריך לשנות את זה אבל לא מצאתי אופציה כזאת בביוס בכלל.... שוב תודה רבה לכולכם ונקווה שהכל יהיה בסיידר אתה יכול רק לחבר לו ספק כוח יותר חזק ולראות אם הביצועים משתפרים או לא ד"א תביא תמונה של המדבקה שיש על הצד של הספק, אולי נבין יותר טוב ובקשר ל PCI Clock תחפש בביוס אולי PCI Spread Spectrum לא Diasbled
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אה אז זהעובד לך עכשייו רק עם 20 פינים?אז למה צרייך 24 עם זה עובד עם רק 20??
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אה אז זהעובד לך עכשייו רק עם 20 פינים?אז למה צרייך 24 עם זה עובד עם רק 20??כדי לפצל לשני ריילים וכדי להוסיף עוד קצת יציבות
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר Channel Well Technology (Taiwan) אתה יכול רק לחבר לו ספק כוח יותר חזק ולראות אם הביצועים משתפרים או לא ד"א תביא תמונה של המדבקה שיש על הצד של הספק, אולי נבין יותר טוב ובקשר ל PCI Clock תחפש בביוס אולי PCI Spread Spectrum לא Diasbled אין לי ממש דרך לצלם את זה לצערי, אבל תודה בכל מקרה אולי נאיאמצא איזה דרך בקרוב לעשות את זה ואצלי בביוס זה כן disabled כרגע, זה מה שצריך? ומה זה אומר בעצם ?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים זה אמור להיות על Disabled כדי שה PCI יהיה נעולה PCI Spread Spectrum זה בעצם הגדרת היחס בין המעבד ל PCIאם זה לא מבוטל אז היחס נשמר, כלומר אם היחס הוא 1:3 (תדר מעבד 200 תדר PCI הוא 66 = 1:3)אז על כל 3 מגה הרץ שתעלה בבאס של המעבד התדר של ה PCI יגדל באחד
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים התבלבלת בין Spread Spectrum לקביעת תדר ה PCI.Spread Spectrum נועד אך ורק לצורך בעיות תאימות אלקטרומגנטית, ומנייד מעט את תדר ה PCI.זאת לא ההגדרה שקובעת את המחלק.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים התבלבלת בין Spread Spectrum לקביעת תדר ה PCI.Spread Spectrum נועד אך ורק לצורך בעיות תאימות אלקטרומגנטית, ומנייד מעט את תדר ה PCI.זאת לא ההגדרה שקובעת את המחלק.זה לא משנה, הוא עדיין משחק עם התדר של ה PCIזה לא הדבר הכי רצוי כשעושים OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.