עבור לתוכן

בעיה בכרטיס? ציון 3DMARK נפל בחצי!

Featured Replies

פורסם

אתה מפחד לשאול? אם לא תשאל איך תדע?

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא מפחד לשאול... פחחח התכוונתי שאני מפחד שיקרה משהו למחשב לכן אני מפרק את הספק וחוזר לשאול. (אגב כבר החלפתי) אבל אני מת לעשות את הבדיקה כבר חוזר תחזיקו אצבעות! :-\

פורסם
:xyxthumbs: :xyxthumbs: (אצבעות) חחח נו חוזר?
פורסם
  • מחבר

חזרתי... ו-DUAL שיט!!! אותו חרא, אפילו יותר גרוע! הציון עכשיו 3505! :'( זהו אני מתאבד!

פורסם

תרגע אל תתאבד..

נכון שלא שכחת לחבר את המולקס של הכרטיס ::)

פורסם
  • מחבר

טוב שהרגעת אותי... כבר הייתי על עדן החלון.

נו מה זה יכול להיות? שוב אני חוזר על מה שעשיתי: שמתי משחה טרמית, ניקיתי אבק עם ספרי לחץ גבוה, סידרתי את הכבלים ו... זהו.... מה עוד יכול להיות?

פורסם

שמת את הקירור חזרה טוב?

יש מצב שהוא מתחמם ומאט? (למרות שזה לא נראה לי)

שוב אני שואל לא שחכת לחבר את המולקס לכרטיס?

פורסם
  • מחבר

א- הקרור של המעבד עובד כרגיל והטמפרטורה נשארה אותו דבר (לצערי חשבתי שהמשחה הטרמית תוריד משהו.. אבל זה לא העיניין כרגע)

ב- המולקס לכרטיס :nixweiss: מזה? (חחחחח) אף פעם לא היה מוחבר לכרטיס כלום... :s05:

פורסם

לכרטיס מסך שלך לא צריך לחבר מתח מהספק? חיבור צדדי...

פורסם

חיבור מתח PCIE :

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כיביתי את המחשב ובאמת ראיתי שיש כניסה כזו... העיניין גם מקודם כשקיבלתי את ציון הגבוה לא חיברתי לשם כלום.. ו... אין לי חיבור כזה לא בספק הישן של TT ולא בחדש של קולר מאסטר....

פורסם

חחחחח אתה צוחק?!?!?

חבר את זה ומיד! איך הדרייברים לא הוציאו לך הודעה!

זה חיבור חובה זה לא אתה בוחר כן או לא

ואם כבר קונה ספק אז חייבת להיות לו יציאת מתח PCIE אחרת הוא לא מתאים לך! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אז תסביר לי איך עד עכשיו הציון שלי היה בסדר??? ופתאום זה נפל? גם אז זה לא היה מחובר.

פורסם

לא יודע איך להסביר לך! פשוט לא יודע... אולי משהו בביוס שנתן הרבה מתח ועכשיו שונה.. לא יודע ...

שורה תחתונה אתה חייב ספק עם חיבור כזה!

פורסם

LOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים