פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר לא מפחד לשאול... פחחח התכוונתי שאני מפחד שיקרה משהו למחשב לכן אני מפרק את הספק וחוזר לשאול. (אגב כבר החלפתי) אבל אני מת לעשות את הבדיקה כבר חוזר תחזיקו אצבעות! :-\
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר חזרתי... ו-DUAL שיט!!! אותו חרא, אפילו יותר גרוע! הציון עכשיו 3505! :'( זהו אני מתאבד!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר טוב שהרגעת אותי... כבר הייתי על עדן החלון. נו מה זה יכול להיות? שוב אני חוזר על מה שעשיתי: שמתי משחה טרמית, ניקיתי אבק עם ספרי לחץ גבוה, סידרתי את הכבלים ו... זהו.... מה עוד יכול להיות?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שמת את הקירור חזרה טוב? יש מצב שהוא מתחמם ומאט? (למרות שזה לא נראה לי)שוב אני שואל לא שחכת לחבר את המולקס לכרטיס?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר א- הקרור של המעבד עובד כרגיל והטמפרטורה נשארה אותו דבר (לצערי חשבתי שהמשחה הטרמית תוריד משהו.. אבל זה לא העיניין כרגע) ב- המולקס לכרטיס מזה? (חחחחח) אף פעם לא היה מוחבר לכרטיס כלום... :s05:
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר כיביתי את המחשב ובאמת ראיתי שיש כניסה כזו... העיניין גם מקודם כשקיבלתי את ציון הגבוה לא חיברתי לשם כלום.. ו... אין לי חיבור כזה לא בספק הישן של TT ולא בחדש של קולר מאסטר....
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים חחחחח אתה צוחק?!?!? חבר את זה ומיד! איך הדרייברים לא הוציאו לך הודעה! זה חיבור חובה זה לא אתה בוחר כן או לא ואם כבר קונה ספק אז חייבת להיות לו יציאת מתח PCIE אחרת הוא לא מתאים לך!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אז תסביר לי איך עד עכשיו הציון שלי היה בסדר??? ופתאום זה נפל? גם אז זה לא היה מחובר.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים לא יודע איך להסביר לך! פשוט לא יודע... אולי משהו בביוס שנתן הרבה מתח ועכשיו שונה.. לא יודע ...שורה תחתונה אתה חייב ספק עם חיבור כזה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.