פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!3900 זה תוצאה של GT אחד... אולי קרה משהו לכרטיס? לחיבור?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר החלפתי מספק TT 420W לקולר מאסטר 350... ובקשר לכרטיס מסך נראה לי שהוא תקים כי בדרייברים הוא מראה שהוא על מצב SLI והטמפרטורות לש שני הליבות בסדר.....
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר הבן אלף הזה אמר שמיליון אחוז זה יחזיק!!!! אני פשוט לא מאמין!!! ואחרי שעשיתי סדר בכל החותים, סילבינג ובאלגן, שיט המחשב נראה מושלם! עכשיו לפרק הכל יאללה!!!! *** אגב אני שם לב שנהיו לי גם ריצודים במסך... כן אה, הגיוני שזה נספק... אוף אני אשכרה עוד מאט בוכה! :'(
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מי זה ה"בן אלף"?המוכר?אם כן לך ותחליףף אותו!!!!!(כמובן שאם הבעיה היא באמת מהספק)
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים כי צריך להתייעץ אם לא מבינים מי אמר לך שיחזיק? המוכר?מה אכפת לו מה קורה לך בבית חשוב לו הכסף..ואם הוא בטוח בזה אז הוא לא מבין כלום בצריכת רכיבים350W על מערכת SLI?!תפרק את זה ומהר.Dual 6600GT
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר השאלה הנשאלת היא למה לעזעזל החלפת את הספק?! יש לי בעיות בקבלים...לודגמא אם יש הפסקת חשמל או משהו אז הווינדוס לא עולה לי ואני צריך להחליף מקור חשמל להרדיסק כאילו להחליף. פעם הוא נותן בקבל הזה ופעם לא... בשביל זה החלפתי.. ולפני שהרכבתי שאלתי בפורום על הספק ואמרו לי שיחזיק רק שיכלתי לקנות יותר טוב בכסף הזה...
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר טוב יש לי הרבה שאלות לשאול.. אבל אני מת מפחד! אני מפרק ומחליף ספק עושה שוב בדיקה ואני יעלה לפורום לשאול. תודה בנתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.