עבור לתוכן

בעיה בכרטיס? ציון 3DMARK נפל בחצי!

Featured Replies

פורסם

בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!!     :'(  מה יכול להיות הסיבה? הספק?  HELP!!!!! בא לי למות!!!

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיזה לאיזה ספק החלפת?

פורסם

בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!!     :'(  מה יכול להיות הסיבה? הספק?  HELP!!!!! בא לי למות!!!

3900 זה תוצאה של GT אחד... אולי קרה משהו לכרטיס? לחיבור?

פורסם
  • מחבר

החלפתי מספק TT 420W לקולר מאסטר 350... ובקשר לכרטיס מסך נראה לי שהוא תקים כי בדרייברים הוא מראה שהוא על מצב SLI והטמפרטורות לש שני הליבות בסדר.....

פורסם

חחח נו בטח שזה בגלל הספק..

פורסם

חחח נו בטח שזה בגלל הספק..

הבדל כזה בגלל הספק???? ??? ??? ???

ממממוזר.

פורסם
  • מחבר

:pissed: הבן אלף הזה אמר שמיליון אחוז זה יחזיק!!!! אני פשוט לא מאמין!!! ואחרי שעשיתי סדר בכל החותים, סילבינג ובאלגן, שיט המחשב נראה מושלם! עכשיו לפרק הכל יאללה!!!!

*** אגב אני שם לב שנהיו לי גם ריצודים במסך... כן אה, הגיוני שזה נספק... אוף אני אשכרה עוד מאט בוכה!  :'(

פורסם

מי זה ה"בן אלף"?

המוכר?

אם כן לך ותחליףף אותו!!!!!(כמובן שאם הבעיה היא באמת מהספק)

פורסם

350W על מערכת SLI?!

תפרק את זה ומהר.

פורסם

כי צריך להתייעץ אם לא מבינים מי אמר לך שיחזיק? המוכר?

מה אכפת לו מה קורה לך בבית חשוב לו הכסף..

ואם הוא בטוח בזה אז הוא לא מבין כלום בצריכת רכיבים

350W על מערכת SLI?!

תפרק את זה ומהר.

Dual 6600GT
פורסם

same shit

פורסם

השאלה הנשאלת היא למה לעזעזל החלפת את הספק?!

פורסם
  • מחבר

השאלה הנשאלת היא למה לעזעזל החלפת את הספק?!

יש לי בעיות בקבלים...

לודגמא אם יש הפסקת חשמל או משהו אז הווינדוס לא עולה לי ואני צריך להחליף מקור חשמל להרדיסק כאילו להחליף. פעם הוא נותן בקבל הזה ופעם לא... בשביל זה החלפתי.. ולפני שהרכבתי שאלתי בפורום על הספק ואמרו לי שיחזיק רק שיכלתי לקנות יותר טוב בכסף הזה...

פורסם

לך לחנות ודרוש החזר או החלפה לאחר

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי הרבה שאלות לשאול.. אבל אני מת מפחד! אני מפרק ומחליף ספק עושה שוב בדיקה ואני יעלה לפורום לשאול. תודה בנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים