פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים קודם כל, תודה שניכנסתם אז ככה... יש לי מחשב מצוין, לא חסר לו כלום, חוץ מדבר אחד: כרטיס מסך!!!! יש לי כרטיס מסך מעפאן: ax300se-x של asus כמובן אני חייב להחליף אותו, ובחלק הזה אתם נכנסים, אני צריך שתגידו לי איזה כרטיס מסך לקנות, מקסימום ב-1500 ש"ח? אם תוכלו אני מעדיף כמה הצעות שונות וקצת מידע על הכרטיס, כמובן כמו רובם אני צריך את הכרטיס כדי שאני אוכל לשחק במישחקים כבדים על המחשב כמו: far-cry, fear, quake 4... תודה רבה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים הGTO2 טוב מהXL וכמעט טוב כמו ה6800GT אך ה6800GT לPCI-E הוא יקר יחסית ואת הGT02 ניתן לפתוח לX850XT-PE
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים השאלה הייתה מי יותר טוב XL או GT, והכן הם דומים מאוד בביצועים, קח את הזול יותר,GTO2 זו היא גירסה של SAPPHIRE ל X800GT גרסה זו מבטיחה 100% הצלחה בפתיחת צינורות
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שניהם לא נכנסים בתקציב שלך המחיר שלהם מתחיל ב1800 ומעלה!!הX800GTO2 מושלם לצרכים שלך! והוא נכנס בידיוק לתקציב!כמו כן אם אוברקלוק אתה יכול להביא אותו לרמה של X850XT!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר קודם כל... אתם גדולים לא הייתי בטוח שיענו לי בכלל (אני חדש פה) בקיצור הסתכלתי והכול... וראיתי בחו"ל אתר שיש את ה- 6800GT OC ב-300 דולר, שזה יוצא איזה 1400, אבל הקטע הוא המישלוח, ואם בכלל יש מישלוח לישראל. אז אני רוצה לשאול עוד כמה שאלות: 1. הכרטיס שאני אמרתי, הוא טוב, נכון? 2. מזה פתיחת צינורות. 3. מזה אוברקלוק? נ.ב אל תיצחקו אל השאלות שלי בבקשה, אני חדש פה אז אני לא כלכך מבין, וזה למה באתי, בשביל לקבל ידע :-\ בכל מקרה, תודה רבה אחים שלי!!!!1
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה, תוריד סמני קריאה/שאלה (אחד יספיק). על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים קודם כל... אתם גדולים לא הייתי בטוח שיענו לי בכלל (אני חדש פה) בקיצור הסתכלתי והכול... וראיתי בחו"ל אתר שיש את ה- 6800GT OC ב-300 דולר, שזה יוצא איזה 1400, אבל הקטע הוא המישלוח, ואם בכלל יש מישלוח לישראל. אז אני רוצה לשאול עוד כמה שאלות: 1. הכרטיס שאני אמרתי, הוא טוב, נכון? 2. מזה פתיחת צינורות. 3. מזה אוברקלוק? נ.ב אל תיצחקו אל השאלות שלי בבקשה, אני חדש פה אז אני לא כלכך מבין, וזה למה באתי, בשביל לקבל ידע :-\ בכל מקרה, תודה רבה אחים שלי!!!!1 תקח רק את ה X-800GTO2 פתיחת צינורות ואוברקלוק זה מה שאתה עושה לכרטיס כדי שיעבוד טוב יותר למה שנצחק? כולנו פעם חשבנו שהמסך של המחשב הוא המחשב עצמו לא? אז למדנו והבנו שלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.