עבור לתוכן

תמונה של 7800 gtx גרסת 512mb של xfx

Featured Replies

פורסם
crystal_ball3.jpg
  • תגובות 91
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעוד שנתיים הכרטיסים האלה בקושי יפעליו משחקים!!!

אלוהים ישמור תגובה אחרי תגובה נראה כי אתה מיטפש (מילה שהמצאתי =)) תפסיק לדבר שטויות הכרטיסים האלה היום אפילו לא מנוצלים אז לומר שעוד שנתיים הם בקושי יפעילו משחקים חדשים?! כן השוק מתפתח מהר אבל לא כמו שאתה חושב.

פורסם

הכרטיסים החדשים יפעילו את רוב המשחקים בעוד שנה+ אבל על הגדרות חצי MID וחצי HIGH :smile1:

וכמובן שATI עוד פעם נפלו מול הקסם של החברה בירוק :yelclap::smile1:

פורסם

אלוהים ישמור תגובה אחרי תגובה נראה כי אתה מיטפש (מילה שהמצאתי =)) תפסיק לדבר שטויות הכרטיסים האלה היום אפילו לא מנוצלים אז לומר שעוד שנתיים הם בקושי יפעילו משחקים חדשים?! כן השוק מתפתח מהר אבל לא כמו שאתה חושב.

הוא צודק שהכרטיסים האלו לא יפעילו כמעט משחקים בעוד שנתיים.

תיזכר בכרטיסים שהיו לפני שנתיים-הכרטיס הכי טוב היה 5800U של NVIDIA ועוד איזשהו של ATI-מה הם יפעילו היום?

אלו כרטיסים שה 6600 בשבילם רחוק....

פורסם

טוב אז בשביל כל קשי ההבנה שלא קלטו תמונה כזו גדולה וברורה, אין לכם אפשרות לדעת מה יהיה בעתיד, אז אל תטעו ואל תאמרו השערות חסרות בסיס.

פורסם

כשאני קניתי את ה XFX 5900 שלי לפני איזה שנה וחצי רק כשהוא יצא עכשייו הוא מפעיל לי דום לשוש על הכול low ורזולציה 800 על 600 והוא בקושי רצ ב 25-30 fps  ועם אני שם הכול על איג' ו1280 1020 הוא עובד לי על 4-5 FPS אז..תחשוב מה יצא בעוד שנתיים !!

פורסם

כשאני קניתי את ה XFX 5900 שלי לפני איזה שנה וחצי רק כשהוא יצא עכשייו הוא מפעיל לי דום לשוש על הכול low ורזולציה 800 על 600 והוא בקושי רצ ב 25-30 fps  ועם אני שם הכול על איג' ו1280 1020 הוא עובד לי על 4-5 FPS אז..תחשוב מה יצא בעוד שנתיים !!

נכון :xyxthumbs:

כל הדבר הזה רץ....כל שנה מוציאים כרטיסי מסך פי 2 על קודמיהם....ולא רק כרטיסי מסך אלה הכל :yelclap:

מפחיד לחשוב מה יהיה אחרי 30 שנה....

פורסם

נכון  :xyxthumbs:

כל הדבר הזה רץ....כל שנה מוציאים כרטיסי מסך פי 2 על קודמיהם....ולא רק כרטיסי מסך אלה הכל  :yelclap:

מפחיד לחשוב מה יהיה אחרי 30 שנה....

יותר מפחיד לחשוב על מה שיש בעוד 50 שנה.... :screwy:

:lol:

בכל מקרה פשוט צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שהתקציב מאפשר לך ברגע שאתה קונה 1 ::)

פורסם

כשאני קניתי את ה XFX 5900 שלי לפני איזה שנה וחצי רק כשהוא יצא עכשייו הוא מפעיל לי דום לשוש על הכול low ורזולציה 800 על 600 והוא בקושי רצ ב 25-30 fps ועם אני שם הכול על איג' ו1280 1020 הוא עובד לי על 4-5 FPS אז..תחשוב מה יצא בעוד שנתיים !!

כי קנית כרטיס מסדרה כושלת (יחסית למה ש ATI הציעו).

אתה מחשיב את סדרת ה 7800 לכשלון?

פורסם

כי קנית כרטיס מסדרה כושלת (יחסית למה ש ATI הציעו).

אתה מחשיב את סדרת ה 7800 לכשלון?

לא קשור-בכל זאת זה היה לפני שנתיים.
פורסם

אבל אם אני לא טועה היה אז את ה9700 שעדיין יכול להריץ משחקים כל בינוני

פורסם

קיצר אי אפשר לדעת מה יהיה בעוד שנתיים!!

אבל רוב הסיכויים שהכרטיסים האלה לא יהיהו משהו...

פורסם

לא קשור-בכל זאת זה היה לפני שנתיים.

מאוד קשור!!

סדרת 5XXX של NV היא הכי דפוק* שיש במילים מאוד עדינות!!!

כרטיס 9800 של ATI מריץ היום את FAR CRY הכל על MID ורצולוציה 1024*768 בסדר גמור!

פורסם

מה הקשר far cry זה משחק שיצא ליפני איזה שנה וחצי :itschy:

פורסם

מה הקשר far cry  זה משחק שיצא ליפני איזה שנה וחצי  :itschy:

כי הוא כבד...כנ"ל לDOOM3 ועוד משחקים כבדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים