עבור לתוכן

אם אני קונה מעבד ולוח אם חדשים האם אני חייב לפרמט ולהתקין את הווידוס מחדש?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חדשים

אבל אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי עליו הרבה משחקים שאין לי את ההתקנות שלהם.

וחלק מהמשחקים לא יכולים לעבוד אם נגיד אני העביר אותם לכונן אחר ואפרמט רק את הכונן של הווידוס.(בגלל הרגיסטרי)

אז השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הזכרונות מעבד ולוח אם מבלי לפרמט?

פורסם

אתה יכול,אבל הwindows לא יעלה :-*

פורסם

אתה יכול לא לפרמט את הכונן.

מה שאתה צריך לעשות זה להתקין את הווינדוס שהיה לך קודם על הווינדוס הקיים, רק תדאג שיהיו לך כל הדרייברים לחומרה שלך .

אני עשיתי את זה וזה עבד.

בהצלחה,

אורי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אורי למה אתה מתכוון.

נגיד אני קניתי את החומרה החדשה.

מה אני עושה עכשיו? איך אני מתכין את הווידוס מחדש מבלי לפרמט ותזכור שאני לא יכול להפעיל את הווידוס...

פורסם

אני הלכתי בהנחה שה windows שלך מקורי,אם כן,אז אין סיכוי לעשות לו activation,החלפת לוח אם זה כמו התקנה של הXP על מחשב אחר.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אתה צריך להעלות את המחשב מה-CD התקנה של הווינדוס ופשוט להתקין אותו על ההתקנה הקיימת כאילו שאתה מתקין את הווינדוס פעם ראשונה.

תשים לב לדברים הבאים :

1. אל תבחר בהתקנה חדשה, אחרת הוא יפרמט לך את ההרד דיסק. ההתקנה אמורה לסרוק את ההרד דיסק ולמצוא את ההתקנה הקיימת ולשאול אותך אם אתה רוצה להתקין במקביל או על ההתקנה הקיימת.

2. אם הלוח-אם שלך מגיע עם דיסקטים (floppy) להתקנת דרייברים של לוח-האם או כל דרייבר אחר שחיוני לווינדוס, אזי אתה צריך להתקין אותם לפני שווינדוס מתחיל את ההתקנה שלו. ההתקנה של ווינדוס (לפחות ב-XP זה ככה) צריכה לשאול אותך אם יש לך דריברים (כמו SCSI וכד') שאתה רוצה להתקין לפני ההתקנה של ווינדוס . אחרי שאתה מתקין אותם תמשיך עם ההתקנה של ווינדוס.

3. לפני שאתה עושה את זה תגבה דברים חשובים, כמו מסמכים חשובים, התקנות של תוכנות וכד'.

4. תתאזר בסבלנות ;D :lol: .

מתי אתה אמור לעשות את המעבר הזה?

בהצלחה, אני מקווה שלא יהיו לך בעיות.

אורי.

פורסם
  • מחבר

בקרוב...

קוויק 4 מגיע:) יותר נכון הגיע...

ותודה על העזרה

פורסם

תשמע מהניסיון שלי... לא תמיד יש בעיה עם זה

אבל אתה יכול לנסות הרבה דברים...

שיטה 1:

1. פשוט תכנס למנהל ההתקנים (קליק ימני על המחשב שלי-->מאפיינים--->חוצץ חומרה)

2. תנסה למחוק כמה שיותר התקני מערכת כרטיס קול כוננים אופטיים וכו'.. (אל תעשה ריסט שהוא מבקש לפני שמחקת כמה שיותר התקנים כי פשוט הם יותקנו מחדש!)

3. כבה את המחשב

4. תחליף את הרכיבים

5. תדליק את המחשב ותן לו לעבוד

** שיטה שעבדה לי יפה מאוד כמה פעמים!

שיטה 2:

כבה את המחשב -->החלץ רכיבים--> תריץ את הווינדוס

בשלב הזה אתה מגיע לצומת דרכים שכזאת

אם עלה הווינדוס אז סבבה, אם לא תנסה להריץ במצב בטוח (F8, בזמן הרצת המחשב בהתחלה)

וגם אם זה לא עבד פשוט תכניס דיסק של ווינדוס לכונן האופטי תגדיר בדוס להפעיל בוט והכונן האופטי, ובתחילת ההתקנה בחר באפשרות אפדייט או תיקון התקנה משהו כזה אני לא ממש זוכר אבל זה פשוט האפשרות השניה מהתקנה רגילה..

מניסיון אין מה לדאוג בדרך כלל מנסיון שלי בשני השיטות לא איבדתי חומר מעלם והצלחתי לעלות את הווינדוס בכיף!

נ.ב

אבל אני ממש ממש ממליץ על פירמוט והתקנה, פשוט תעיף את כל הריג'סטרי והבאלגן וככה תהנה יותר מהרכיבים שקנית (את המשחקים תוכל תמיד להוריד שוב מאימיול או משהו)

ואם אתה ממש ממש לא רוצה לפרמט אז כדאי שלפחות תעשה התקנה חוזרת זה בטוח יוסיף מהירות!

בהצלחה!

פורסם

בקשר ל activate אני לא ממש יודע אם הוא יעשה לך בעיות.

אבל מבחינת הדרייברים לא בהכרח שיהיו בעיות, לי היו כמה מקרים שהעברתי הארדיסקים בין מחשבים והמערכת הפעלה עלתה, כמובן שגם היו מקרים שזה לא ממש עבד.

אז אני בעד שתגבה את המידע שלך ותעשה נסיון, אם המערכת לא עולה אז תתקין מחדש.

ובכל אופן, אני הייתי ממליץ כן לפרמט את המחיצה ולעשות התקנה מחודשת.

אגב ישנה גם אפשרות שהוא יריץ התקנת תיקון להתקנה הקיימת של הווינדוס ואולי זה יסדר את העניינים, אבל אף פעם לא ניסיתי את זה.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה שעושה תיקון היא פשוט יוצרת REG חדש למשחקים נגיד?

פורסם

בהתקנת תיקון הוא משאיר לך את ה REG הקודם, פשוט מעדכן את הדרייברים או מתקן קבצים פגומים.

ככה שאתה לא מאבד בכלל מידע.

פורסם

אבל הווינודס ננעל מתי שמשנים ציפסט ומעבד

אפשר אולי לחבר את ההרד דיסק עם המידע החושב כסלייב

ןלהעביר תקבצים להרד דיסק שממנו מורץ הווינדוס (הנקי)

פורסם

אבל הווינודס ננעל מתי שמשנים ציפסט ומעבד

אפשר אולי לחבר את ההרד דיסק עם המידע החושב כסלייב

ןלהעביר תקבצים להרד דיסק שממנו מורץ הווינדוס (הנקי)

זה תקף רק שמחליפים את הסדרה של המעבדים?

כי אני החלפתי מאטלון 2000 ל 2200 ולא קרה כלום.

פורסם

זה קורה אם מחליפים סוג מעבד וציפסט

למשל אם תחלליף מפנטיום 4 ל a64

או מפנטיום 4 עם שבבים אינטל לשבבי via

פורסם

אם אתה מחליף לוח אם,כל לוח אם,ה windows "ננעל" (כמובן שאנחנו מדברים על windows מקורי),הוא יבקש לעשות activation,ברגע שתסכים הוא ייצור קשר עם מאגר המידע של מייקרוסופט ויראה שיש כבר את המספר הסידורי הזה על מחשב אחר (לוח האם הקודם).

אם אתה מחליף רק מעבד שום דבר לא קורה,זה כמו להחליף (או להוסיף) זכרונות,כרטיס מסך או כל חומרה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים