פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים Western Digitalולמה לעזעזל שלא תתחיל להשתמש בחיפוש של הפורום וארכיון החדשות!?
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר חבר שלי אמר לי שיצא דיסקים (לחברות גדולות) דיסקים של 1000GB יכול להיות או שהוא סתם מחרווד אותי?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים חבר שלי אמר לי שיצא דיסקים (לחברות גדולות) דיסקים של 1000GB יכול להיות או שהוא סתם מחרווד אותי? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מה שאתם עושים פה לאחרונה הוא מאוד לא הוגן ( הכוונה למנהלים ) אתם נהים יותר ויותר ספאמרים מיום ליום (ראה ערך חיפוש , וההודעה למעלה ) וכמישהו גם צוחק קצת ( כמו ההודעה שלי על דיסקים מסריחים : ) אתם אומרים "אזהרה אחרונה" וכו... ולפחות אני אמרתי שאני לא נתקלתי בכזה דבר ואני לא יודע כיצד לפתור זאת בהודעה למעלה גם את זה לא עשיתם . לכן אם אתם נגד ספאמרים ונגד הודעות סתמיות תשמשו דוגמה למשתמשים אחרוניפ בפורום ואל תעברו על החוקים שאתם כתבתם . מקווה שתתיחסו להודעה זאת ברצינות . תודה מראש
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים הוא עבד עליך אין 1000GB. תראה גם מישהו אמר לי לפני 3 שנים שיש CD ROM X100.... אז? עד היום אין
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים אני טוען שיש / קיים דיסק קשיח בגדלים מספיק גדולים בכדי ליצור את השרתים הענקיים בעלי קיבולת של טרהבייט.נ.ב, itayze.תגובתך נלקחה לתשומת ליבו של מישה, אני מבטיח לך.
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים ה"שרתים הענקיים" הם בעצם ארונות שמורכבים מדיסקים רגילים. הארונות שאני ראיתי החזיקו כמה טרות והיו מדיסקים של 36 ג'יגה. בכל ארון כזה נכנסים בכיף כמה עשרות דיסקים. אתה מוזמן לבדוק באתר של EMC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.