פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים 1. יש לי FireFox וזה אחלה דפדפן התקנתי Adblock ושמתי לב שהגלישה נהייתה איטית זה באמת ככה או שאני סתם מדמיין?אם זה באמת ככה אז איך מבטלים את ה- Adblock הזה.. (הורדתי אותו מהאתר של FireFox)2. איזה עידכוני אבטחה כדאי להתקין? (יש לי FireFox 1.0.7)3. איזה תוספות כדאי לי להוריד?תודה רבה על העזרהובבקשה אל תגידו שפתחו מלא נושאים על זה כי חיפשתי בפורום ועברתי על 2 הדפים הראשונים ולא מצאתי מה שאני מחפש.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים 1. יכול להיות ש AdBlock מאיטה את הדפדפן, אם זה משהו בלתי נסבל, אתה יכול להסירה דרך Tools > Extensions. אני יכול להמליץ לך רק על השיטה הזו להאצת המהירות.2. אין עדכוני אבטחה, 1.0.7 היא הגרסא העדכנית ביותר.3. אני משתמש בתוסף IE View, זהו תוסף המאפשר לך, בלחיצת כפתור, להגיע לאותו דף באינטרנט אקספלורר. גם כן, יש הימליצו לך על Gmail Notifier, AdBlock ועוד...
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר תודה!אתה רק יכול להגיד לי מה-זה Gmail Notifier?מתי שאתה מקבל הודעה אז זה קופץ לך ומודיע? משהו כזה?אם כן מאיפה אני יכול להוריד?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים זה עושה בדיוק את מה שזה אומרמודיע לך כשיש מייל חדשבקשר לאיפה...Use The Google
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים השתמשתי בשיטה הזאת רק שאני ראיתי את התרגום של זה בעברית בנענע לא ממש ראיתי בהבדל
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תודה!אתה רק יכול להגיד לי מה-זה Gmail Notifier?מתי שאתה מקבל הודעה אז זה קופץ לך ומודיע? משהו כזה?אם כן מאיפה אני יכול להוריד?בדיוק ככה.תוסף נחמד אם אתה משתמש בג'ימייל שלך הרבה.אתה יכול להורידו כאן: https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=173
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.