פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :ככה כל המסך והוא בסוף גם לא עולה לווינדוס אבל הדבר הכי מוזר הוא שבמצב בטוח זה עולה לי חלק בלי נקודות אין נדפקתי הלך לי הכרטיס רק לפני יומיים קניתי אותואנשים אתם יכולים לעזור לי אני עכשיו רושם מהמחשב אבל עם הכרטיס מסך הישן שלי
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : ככה כל המסך והוא בסוף גם לא עולה לווינדוס אבל הדבר הכי מוזר הוא שבמצב בטוח זה עולה לי חלק בלי נקודות אין נדפקתי הלך לי הכרטיס רק לפני יומיים קניתי אותו אנשים אתם יכולים לעזור לי אני עכשיו רושם מהמחשב אבל עם הכרטיס מסך הישן שלי איזה כרטיס זה? אולי הוא התחמם? נראה לי שזה משהו שקשוק לזכרונות של הכרטיס...
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים 6800GT וזה לא נראה לי החום במאמץ הוא עמד על 70 בערך שזה בסדר70 זה ממש לא בסדר..אז כנראה הזכרונות של הכרטיס נפגעו קצת.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים איזה אחריות קניתי אותו ממשהו אין נראה לי נדפקתי כנראה שנדפקת . הוא מפעיל משחקים?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מה מפעיל אני אומר לך הוא לא עולה לווינדוס כנראה הלך הכרטיס,אולי תבקש מה"מישהו" הזה את האחריות שלו ? הוא לא נתן לך ?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תבדוק טוב אם הוא לא דפק אותך....יכול להיות שבגלל זה הוא מכר לך אותו...כי הוא מתחמם מהר...אל תוותר על זה! ולהבא תלמד שלא קונים יד שנייה...(גם לי היה צרות עם זה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.