עבור לתוכן

מסע לפולין [דיון מרוכז של תמונות]

Featured Replies

פורסם

הסיפור ידוע, ואת מה שאני חושב אני ישמור לעצמי ברשותכם.

אז מה שנשאר זה התמונות, בבקשה:

gaer2smal8ik.th.jpg

heven1ux.th.jpg

pa2601848mr.th.jpg

standing4rk.th.jpg

theend7il.th.jpg

wall6ki.th.jpg

(מצטער על הכמות... וזה רק חלק קטן)

פורסם

נחמד מאוד,אהבתי בעיקר את התמונה השנייה.

פורסם

ואווו

תמונות ממש יפות, אהבתי במיוחד את הראשונה, השניה והרביעית.

:yelclap:

פורסם

מצטער לא יודע מהאיתכם אולי הצילום טוב אבל מה יש לאהוב פה זה קורבנות של אנשים מסכנים ז''ל שחיות אדם נאצים חולראות חסרי לב הרגו אותם

פורסם

מצטער לא יודע מהאיתכם אולי הצילום טוב אבל מה יש לאהוב פה זה קורבנות של אנשים מסכנים ז''ל שחיות אדם נאצים חולראות חסרי לב הרגו אותם

אני מסכים איתך בהחלט, בגלל זה שקלתי כמה פעמים איך להגיב לתמונות האלה, אני ממש לא אוהב את מה שעומד מאחורי התמונות האלה, אבל הוא צילם את זה בצורה יפה והביקורת פה היא על התמונה ולא על מה שעומד מאחוריה..

פורסם

תמונות יפות

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

מצטער אבל זה הדבר הכי דבילי ששמעתי אי פעם.

המטרה והרעיון מאחורי כל התמונות היא ההנצחה למען אותם קורבנות.

וגם אם לא, זה עדיין דבר דבילי להגיד על תמונה, מצטער.

פורסם

וזה כמו לומר על דברים אחרים כמו עוני שזה מצער ואיך אפשר לומר שהתמונה יפה

פורסם

הנה תמונה שצילמתי לפני שנה.

p10101033uj.th.jpg

פורסם

תמונות שצילמתי לפני שבוע.

את הראשונה אתם בטח מנחשים איפה צילמתי, אבל את השניה צילמתי ב"גני שופן" בורשה, יש גם דברים יפים במסע הזה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

דני ( נדמה לי ) אמר כבר למישהו בת'רד קודם ואני אגיד את זה עכשיו ( למרות שאין לי סמכות לזה.. אני פשוט מביע דעה אישית.. )

זה לא במקום להכניס תמונות שלכם לנושא שמישהו אחר פתח, אם אתם רוצים להראות משהו שאתם צילמתם תפתחו נושא משלכם...

פורסם

צודק :)

אם ל-overload לא יהיה אכפת אולי אפשר לסדר ככה שזה יהיה דיון מרוכז עם תמונות מפולין. אם אתה לא מסכים אני אדאג להסרה של התמונות שפורסמו [לא שלך].

פורסם
  • מחבר

אין בעיה מצדי.

רק אם אפשר ביקורות לתמונות שלי בבקשה :hi:

פורסם

:P

לא התכוונתי להתפרץ, בכלל לא חשבתי על זה...ראיתי ת'רד של טיול בפולין ושמתי בלי לחשוב פעמיים.

טעות, טועים, טעינו :)

אהבתי בתמונות שלך את האפקטים של השמש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים