פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תהיה איטיות בוינדוסאבל אם אתה מעביר מערכת הפעלה ממחשב ישן למחשב חדש זאת תהיה הקטנה בבעיותאתה עלול להתקל בבעיות של דרייברים ויתכן אף מצב שהמערכת לא תעלה כללעדיף להתקין מחדש
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אם יש לך חלונות מותקן כבר על הכונן הקשיח ואתה מעביר אותו למחשב חדש עם לוח-אם חדש 99% שתצטרך להתקין מחדש כי חלונות לא תעלה לך בכלל.תגבה מה שאתה צריך ותתקין מחדש. רצוי כמובן על כונן קשיח חדש ומהיר, אבל זה כבר עניין שלך עם בא לך להשקיע או לא.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מן הסתם רצוי שמערכת ההפעלה תשב על הכונן המהיר ביותר.אני מניח שאם תעביר את ההארדיסק הנוכחי למחשב אחר ותעשה ממנו בוט המערכת כן תעלה ותתעדכן עם הדרייברים החדשים, אבל בכל זאת הייתי ממליץ על התקנה מחדש.לי אישית היו מקרים שהעברתי הארדיסקים בין מחשבים והמערכת עדיין עלתה, אז זה לא בהכרח 99% שזה לא יעלה.
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים לפני שאתה מעביר ללוח חדש תסיר את הדריוורים של הכרטיס מסך, של בקר הדיסקים כרטיס הקול ושל הציפסט ואז לא תצטרך לפרמט... אם בלוח הישן בקר הדיסקים מוגדר בביוס IDE אז תגדיר גם IDE בלוח החדש במקום ACHI אחרי שתעבור ללוח אם החדש תתקין מחדש את הדרייברים...
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מזל טוב עכשיו ענית לשאלה מלפני שבע וחצי שנים אני בטוח שעד היום הוא עוד לא מצא את התשובה וחיכה לך
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים זאת כבר פעם שנייה שאתה מקפיץ דיונים ישנים.בפעם הבאה תמצא את עצמך עם אזהרה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.