עבור לתוכן

הקושחה של ROCKBOX ל IRIVER

Featured Replies

פורסם

הרגע התקנתי.

הם פשוט עשו עבודה נפלאה!! כל מה שרצית ואפילו יותר - כבר 3 שעות אני קורא על כל העדכונים והאפשרויות, פשוט בלי סוף!!!

תענוג!

ככה צריך להראות כל קושחה של נגן MP3. חבל ש IRIVER שיקרו אותנו במשך שנתיים בשביל OTP וREAL SHUFFLE (ועדיין לא הוציאו).

כל הכבוד להם!

(מקווה שאני לא מעלה נשכחות - בהחלט יתכן שאני קצת לא מעודכן :P)

כל הכבוד ROCKBOX! :yelclap: :yelclap:

פורסם

לאיזה נגן עידכנת אותו??

פורסם
  • מחבר

H120

פורסם

נתת לי מוטיבציה ,

אחרי שקראתי הלכתי וקראתי את המדריך שנתנו פה למעלה ( Thx By The Way ) .

אהבתי את הOTF Playlist ( מאוד מאוד מועיל ) ושאפשר לקרוא עברית ( :yelclap: ) .

כל שאר האפשרויות חמודות מאוד גם ,

אייריבר צריכה ללמוד מהם :cool2:

פורסם
  • מחבר

זה יותר מזה בהרבה...

תראה, IRIVER עצבנו אותי חבל על הזמן עם המכשיר שלהם... בהתחלה (אני מדבר על לפני 3 שנים בערך), קניתי IPOD, שהיה חרא מההתחלה ואחרי שבועיים החלפתי אותו לH120. הוא בהחלט היווה שיפור ניכר. רק אחרי כמה חודשים הפנמתי שאמנם יש בו המון אפשרויות, אבל רובן לא ממשיות וממומשות בצורה לא רצינית, חלקית, שלא לומר רשלנית במתכוון. (קח לדוגמא את ההכרזה שלהם בדגמי H3XX שניתן לראות JPG - רק לא ציינו שהקובץ חייב להיות ברזולוציה כזו וכזו ובתכלס זה לא אפשרות ריאלית). דוגמא מאד מאפיינת - אחד היתרונות שבעיטם עברתי לIRIVER, זה שהוא מאפשר (לכאורה) 2 אפשרויות ניווט. לפי TITLE ARTIST GENRE וכו' כמו באייפוד, (שאותם הוא משיג מה ID3), ולפי שם קובץ בסגנון רגיל של EXPLORER ,כמו בכונן רגיל. בהתחלה, מכיוון שהיו לי אלפי שירים בדיסקים שלקחתי לטיול, אבל התגיות לא היו מסודרות, זה היה יתרון גדול. אבל אחרי שחזרתי וסידרתי את התגיות, והייתי צריך לסרוק מאות אמנים כדי להגיע לאמן המבוקש, התברר שמהירות הגלילה קבועה, ומאד איטית!!!! כדי להגיע לאמן שמתחיל ב-T הייתי צריך לגלול קרוב ל-3 דקות!!!! זה הרס לי את כל החשק להשתמש באופציית ניווט זו, וחזרתי לסגנון הרגיל.

שלא לדבר על זה שה SHUFFLE היה מגוחך (לא אמיתי), ועוד הרבה באגים ועניינים קטנים שפשוט מקשים עליך את החיים ופוגמים מאד בהנאה. היו שלבים שהפסקתי לשמוע מוזיקה כי הייתי צריך להשקיע המון אנרגיה בלנווט ולבחור מוזיקה.

ROCKBOX פשוט חשבו על הכל. ממש על הכל. הם הפכו את הIRIVER לנגן כמעט מושלם לגמרי - הניווט קל ומהיר, המון אופציות, והכל לבחירתך, FADE IN FAD OUT, אין... פשוט חוויה אחרת. אני מתחיל לקחת איתי את המכשיר מעכשיו כמעט לכל מקום, כי פשוט נוח לי מאד לשמוע מוזיקה איתו.

פורסם

הוא היה איתי כל הזמן עוד לפני זה .

הוא היה נהדר לפני זה אבל עכשיו הוא נהדר יותר ( הרבה יותר ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים