פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים דווקא למעבדים עם הIHS עןד לא בטוחאבל 99% שAMD לא חיסלו את האפשרות הזאת...זה פשוט יעלה יותר מידי כסף!
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר ובטח יהיו דגמים מאוד נדירים עם מכפלה פתוחה כמו לאינטל... אבל בטח יהיה בלתי אפשרי להשיג אותם...
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מה שיותר מדאיג אותי עכשיו זה כול סדרת SLK עם הבסיס הקטן שלהם...הוא לא יעלה על כול הIHS מה שיוריד לו ביצועיים...
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים ובטח יהיו דגמים מאוד נדירים עם מכפלה פתוחה כמו לאינטל... אבל בטח יהיה בלתי אפשרי להשיג אותם...מכפלה פתוחה יש במעבדי אינטל רק בסאמפלים.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מה שיותר מדאיג אותי עכשיו זה כול סדרת SLK עם הבסיס הקטן שלהם...הוא לא יעלה על כול הIHS מה שיוריד לו ביצועיים... אין שום סיבה לדאגה, ראה מקרה סלרון טואלטין... מניסיון אין מה לדאוג...
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אני יוצא בהנחה שאתה מתכוון למעבדי AMD...אני פתחתי זוג דיורונים שזה באמת שטויות, Tbird אחד וזוג מעבדי XP.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מה בשביל לעשות אוברקלוק צריכים לעשות כל מיני שינויים פיזיים לעמבד?!?!?! :o הייתי בטוח שרק צריך תוכנה... מעכשיו כל מעבדי הATHLON XP יהיו עם הדבר הזה??? והמעבד החדש הזה גם יותר גדול מהATHLONE XP הישן??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מה שיותר מדאיג אותי עכשיו זה כול סדרת SLK עם הבסיס הקטן שלהם...הוא לא יעלה על כול הIHS מה שיוריד לו ביצועיים... אין שום סיבה לדאגה, ראה מקרה סלרון טואלטין... מניסיון אין מה לדאוג... חום של את'לון > חום של סלרי יש הבדל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.