פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים המארז הזה נהיה נפוץ מידיי...לול זה יהיה מצחיק ללכת ללאנים ולראות שלחצי מדינה יש טרנספורמר...
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים המארז הזה שוקל יותר מדיי מה שהופך אותו לבעייתי מבחינת לאנים שלא לדבר על זה שהוא הוסיף לו עוד ביג טייפון בהצלחה בניידות שלו
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים באמת מארז יפה כן הוא נפוץ מאוד אבל אני יותר בקטע של לקחת מארז טוב ולעשות לו מודינג אם כבר קנית כזה מארז יקר כנראה שאתה יכול חח אבל הכי טוב עיצוב אישי יאללה אחי בהצלחה עם המארז החדש תתחדש...
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אחחחחחחחחחחחחח אני מת למארז כזהההההההההההההוואי וואייייי400 שקל????????שווה כל אגורההההתתחדש אחי מארז פצצצצצצה
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים GIGABOT תגיד באיזה כיוון היו המאווררים שקיבלת את המארז ?וגם לאחר שהפעלת את המארז האם המאווררים שבאים עם המארז רועשים מדי?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תתחדש. באמת מארז יפה ד"א יש סיכוי שיגיעו אלי בקרוב 4 מארזים מקוריים של "Alianware". כל הקודם זוכה. ובכמה אתה מוכן למכור?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר תודה רבה לכווולם, המאוררים היו מכוונים בדיוק איל שהייתי מכוון אותם על הדלת מכניסים מאחורה ולמעלה מוציאים..רועשים, אני לא אשקר לך, כןאבל בוולטאז' נמוך הוא סבבה ממש שקט
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים כן, גם אני התכוונתי בהתחלה ללכת על המארז הזה, אבל אז נאלצתי להתפשר על ה6A19 בשביל חלקים אחרים אבל תחדש תגיד כמה מעלות זה הוריד ביחס למארז הקודם
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר תודה הוריד 4 מעלות בכרטיס מסך ו 9 מעלות במעבד... אלה במנוחה, במאמץ ההפרשים כנראה יעלו
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אני קניתי בסופו של דבר מארז full tower רגיל גנרי עם 10 מקוקמום למאוררים בקרוב מודינג
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים כן, גם אני התכוונתי בהתחלה ללכת על המארז הזה, אבל אז נאלצתי להתפשר על ה6A19 בשביל חלקים אחרים בדיוק כמוני,גם אני תיכננתי עליו,ונאלצתי לוותר עליו לטובת הGTO2. GigaBoT תתחדש
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תתחדש,ויש דבר שנמצא כמעט בכל חדר במדינת ישראך,קוראים לו מנורה,תתפלא לשמוע שמשתמשים בהם גם בשביל שתמונות יצאו יותר ברורות ולא כהות מארז פצצה,אין מה לדבר.......ד"א כמה עלו לך הסינקים של TT לזכרונות? למה לא החלפת על הדרך כבר לוח? הוא צוואר בקבוק למערכת הזו...... קבל ח"ח על המודינג,מקווה לראות עוד תמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.