עבור לתוכן

למבינים בלבד - סט אוזניות 5.1 סראונד למחשב

Featured Replies

פורסם

היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים

אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי .

עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות .

אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות :

-Speed Link

Medusa 5.1 Headset

-OK800 5.1 Headset

-Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset

-Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones

-Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset

-Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround

כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב...

**האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !**

אל תציעו לי אוזניות שמתחברות בusb !

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

כן קראתי את זה , נראה לי אחלה אונזיות אבל עדיין אולי יש טובים יותר ...

הבנתי שלא שומעים כמו שצריך שם מוזיקה .. שזה דבר שחשוב לי.

פורסם

למשחקים וסרטים אין על הזלמן,אני נהנה ממנו כל רגע,אבל הוא דיי גרוע למוסיקה,אז הייתי יורד ממנו.

פורסם
  • מחבר

למשחקים וסרטים אין על הזלמן,אני נהנה ממנו כל רגע,אבל הוא דיי גרוע למוסיקה,אז הייתי יורד ממנו.

לא...אני דווקא רוצה יותר למוסיקה ומשחקים ופחות לסרטים.

פורסם

בגלל זה אמרתי שתרד ממנו.

פורסם

א: הזלמן הן פשוט מוצר נורא שאני לא יודע איך מחזיק מעמד בשוק הזה (למרות התחרות המועטה) המדוזה לוקחות את הזלמן בהליכה (לצורך העניין, אתת הביקורת על המדוזה כתבתי אני, ויצא לי להיתקל בזלמן).

ב: אם אתה רוצה אוזניות סראונד, אתה יכול לשכוח מביצועים טובים במוזיקה. שום אוזניות סראונד לא יישמעו כמו אוזניות סטריאו בחצי המחיר כשזה נוגע למוזיקה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

א: הזלמן הן פשוט מוצר נורא שאני לא יודע איך מחזיק מעמד בשוק הזה (למרות התחרות המועטה) המדוזה לוקחות את הזלמן בהליכה (לצורך העניין, אתת הביקורת על המדוזה כתבתי אני, ויצא לי להיתקל בזלמן).

ב: אם אתה רוצה אוזניות סראונד, אתה יכול לשכוח מביצועים טובים במוזיקה. שום אוזניות סראונד לא יישמעו כמו אוזניות סטריאו בחצי המחיר כשזה נוגע למוזיקה.

Anatoli.

אה הבנתי , תראה אז יש לי שאלה אליך , אני לא אודיופיל אני פשוט רוצה לשמוע טוב , כאילו שאם יש בס ישמעו ולא יהיו בומים כאלה שאומרים שהיה אמור להיות באס

אתה חושב שהמדוזה מתאימים לי ??

עוד משהו , הבנתי שיש גרסה עם usb וגרסה ללא , אז עדיף בלי נכון ?

יש לי כרטיס מסך sound blaster live 5.1 זה מספיק בשביל זה נכון ?

פורסם

המדוזה בלי הUSB בא עם מגבר קטן ולא זולל משאבי-מערכת.

הUSB פרובלמטי, משתמשים רבים התלוננו על צריכה מוגברת של משאבי-מערכת, במידה שאינה מצופה מכרטיס-קול בחיבור USB.

פורסם
  • מחבר

המדוזה בלי הUSB בא עם מגבר קטן ולא זולל משאבי-מערכת.

הUSB פרובלמטי, משתמשים רבים התלוננו על צריכה מוגברת של משאבי-מערכת, במידה שאינה מצופה מכרטיס-קול בחיבור USB.

תודה , יש לי כרטיס מסך sound blaster live 5.1 זה מספיק בשביל זה נכון ?

פורסם

הכרטיס קול אמור להיות מספק בהחלט. בנוגע לאיכות, הבאס שלהן לטעמי היה בסדר גמור. לא היה לו העומק והנפח של אוזניות אודיופיליות, אבל הסט הזה גם לא מיועד להיות אודיופילי, לפחות לא בסטריאו. הבאס היה מורגש, אך לא ובר את גבול הטעם הטוב. אם תשתמש באפשרות של הכפלת הסטריאו במוזיקה בכרטיס הקול שלך, הבאס יהיה חזק עוד יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם תשתמש באפשרות של הכפלת הסטריאו במוזיקה בכרטיס הקול שלך, הבאס יהיה חזק עוד יותר.

Anatoli.

איך אני עושה את זה בבקשה תוכל להסביר לי ?

פורסם

האמת היא שזה משתנה מכרטיס קול אחד לשני, נסה לגשת לחוברת למשתמש במגיעה עם כרטיס הקול, או לבדוק באתר היצרן.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים