עבור לתוכן

עצה בנוגע ATI X800XL

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם הכרטיס ATI X800XL PCI EXPRESS שווה 300$

והאם הוא יריץ משחקים חדשים?

תודה רבה

פורסם

X800XL יריץ כל משחק חדש היום על הגדרות גבוהות אבל בעוד כשנה פחות אפילו הוא כבר לא יריץ לך על הגדרות גבוהות,ו300 דולר זה המחיר הממוצע שלו נע בין 270 ל 300, אני מציע לך גם לחשוב בכיוון ה6800GT

יש לו טכנלוגיות חדשות שאין ל X800XL והוא מנצח ברוב המקרים את ה X800XL במשחקים , הנה קישור :

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814170089 , אבל דבר חשוב שאני ממליץ לך בחום , להוסיף 60-70 דולר

ולקנות את ה7800GT הוא טוב הרבה יותר מהX800XL ומה6800GT , הוא מנצח את ה X850 XT PE ואת ה 6800ULTRA

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143037

פורסם

אם אין לך את האפשרות להוסיף תקח את X800GTO2 שהוא הרבה יותר זול בסביבות 1500 ועם אתה פותח צינורות אתה מקבל X800XL

ואם אתה עושה OC בינוני לא משהו רציני את מקבל X850XTPE שהוא בהרבה יותר טוב מהX800XL.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בארה"ב ואני פשוא מתלבא מה כדאי לקנות

כרגע קניתי את X800XL ואני לא יודע אם הוא שווה מבחינת הרצת משחקים ץ

האם ה 7800GT הרבה יותר טוב ממנו?

פורסם

אני כרגע בארה"ב ואני פשוא מתלבא מה כדאי לקנות

כרגע קניתי את X800XL ואני לא יודע אם הוא שווה מבחינת הרצת משחקים ץ

האם ה 7800GT הרבה יותר טוב ממנו?

כן,הרבה יותר טוב ויש לו טכנולוגיות של X800XL אין , אבל אם כבר קנית את ה X800XL ואי אפשר להחזיר אז זה לא משנה,הוא גם כרטיס טוב. למרות שגם

היה עדיף לקנות את ה6800GT אם קונים כרטיס במחיר 250 - 300 דולר..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון התבאסתי ,

אני הייתי בטוח שרניתי כרטיס טוב שיחזיק לי זמן

לצערי כבר פתחתי אותו אז אני לא יודע אם יקבלו אותו בחזרה אבל השאלה היא אם הוא כל כך גרוע כמו שאתם מציירים אותו או שניתן לעבוד איתו ולהנות ממנו במשחקים?

שאלה נוספת האם ניתן לעשות לו OC?

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

דבר ראשון התבאסתי ,

אני הייתי בטוח שרניתי כרטיס טוב שיחזיק לי זמן

לצערי כבר פתחתי אותו אז אני לא יודע אם יקבלו אותו בחזרה אבל השאלה היא אם הוא כל כך גרוע כמו שאתם מציירים אותו או שניתן לעבוד איתו ולהנות ממנו במשחקים?

שאלה נוספת האם ניתן לעשות לו OC?

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!

אל תתבאס,אחלה של כרטיס יחזיק לך לשנתיים בכבוד,רק פשוט במחיר שלו או בעוד תוספת של כסף יכלת לקנות כרטיס שיחזיק לך יותר זמן,ותנסה לשאול אם

אפשר להחזיר לא יקרה כלום,ואפשר לעשות לו OC אבל הוא לא כלכך טוב ב OC,ה6800GT לעומותו OCER יותר טוב. היית מתייעץ קודם,אבל לא נורא

גם כרטיס מעולה.

פורסם

הכרטיס XL בסדר גמור רק אם באפשרותך להחזיר את הכרטיס ולקחת במקומו 7800GT זה יהיה מעולה ובמידה וה7800GT יקר מידי בשבילך קח את ה6800GT

פורסם

אחלה כרטיס אין לך על מה להתבאס

והוא יותר חזק מה68GT.

פורסם

אחלה כרטיס אין לך על מה להתבאס

והוא יותר חזק מה68GT.

תוכיח.

פורסם

הוא לא יותר חזק מה 6800 GT במיוחד אחרי שאתה עושה אוסי קטן ואז בכלל במשחקים הGT שווה כל אגורה.

בכל מקרה ה XL כרטיס טוב אבל מבחינתי כיום לא שווה את הכסף, או 6800GT כמו שאמרו לך, או אם יש אפשרות באמת והמחשב לא יעשה צוואר בקבוק קח את ה 7800 GT שהוא כבר באמת רמה אחת מעל כולם.

פורסם

מדברים פה על סטוק ואפשר לעשות OC גם לXL..

פורסם

הוא לא יותר חזק מה 6800 GT במיוחד אחרי שאתה עושה אוסי קטן ואז בכלל במשחקים הGT שווה כל אגורה.

בכל מקרה ה XL כרטיס טוב אבל מבחינתי כיום לא שווה את הכסף, או 6800GT כמו שאמרו לך, או אם יש אפשרות באמת והמחשב לא יעשה צוואר בקבוק קח את ה 7800 GT שהוא כבר באמת רמה אחת מעל כולם.

לפי כל ההשוואות באתרים ש sevenX נתן ה X800XL לוקח במקצת...אבל כל כרטיס והמשחקים שלו (יש משחקים שיותר טובים ב6800GT אני מניח...)

והתכוונתי למהירות סטוק...אני לא הולך לעשות לו OC...

ואתה צודק שזה לא שווה את הכסף אני קונה א ותו כי אני צריך אחד לAGP וכרגע אין בחנויות 6800GT אז אני יצטרך להסתפק בX800XL אז לפותח התראד באמת שווה לו לקנות את ה7800GT במקום הX800XL למרות שגם הוא טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים