עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב החדש (X800 או GTO02)

Featured Replies

פורסם

למה זה?  :s05:

ולמה בכלל אתם מדברים על הספק ועל המעבד ועל דברים שלא קשורים?! אם הייתי פותח דיון על המפרט מחשב שלי אז כבר. אני פתחתי דיון על הכרטיס מסך.  :screwy:  :kopfpatsch:

אנשים מנסים לעזור פה

לא חבל לך לשלם 300 שקל מיותרים על המעבד, (לפחות כך זה נראה, או שאולי המאוורר כלול)

אני אישית הייתי רוצה שמישהו יגיד לי את זה, 300 שקל שאתה זורק בזבל!! וספק לא טוב יכול להוות בעיה עם כרטיסי מסך מהירים

תשמע לעצת אחרים

פורסם

אני סה"כ מנסה שהקניה שלך תהיה משתלמת.

לא בא לך להקשיב,תהנה,אתה תראה את התוצאות לבד.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר מנסים לעזור לי. בלהגיד לי במילים כמו נוראי ולא משהו וזקוק שיפור. אולי חשבתם שיש תקציב מסויים. הכל אני צריך להגיד ולכתוב פה. ובכלל לא עניתם פה על הכרטיס מסך. אם הייתי מבקש עזרה על הדברים האחרים במחשב היית כותב. שוב - תלמדו שיש כזה דבר תקציב. אם אני אתחיל להגיד לכולם פה מה לשפר וכל זה תראו איך תגיבו.  :screwy::kopfpatsch: :s05: :bash:

והמחיר הוא מעוד דברים. לא רשמתי פה את השאר. לא רוצה שכל העולם ידע איזה מחשב יש לי. ואני לא משוויץ. וזה לא סוף ההצעה. LOL

אם הייתם באמת מנסים לעזור הייתם כותבים מה להוסיף ומה להוריד. ולא כמה זה עולה ואם זה יקר מידי לדעתכם. תקציב!

סתם בשביל הקטע - תציעו לי אתם פה מפרט עד 5600 ונראה.

פורסם

ניסו לעזור לך כאן.

אמרו לך שה GTO2 יותר חזק מה X800 הרגיל.

אבל אתה לא רוצה להקשיב.

אתה רוצה להאמין לטכנאי שלך.

אז אם במילא אתה לא מקשיב לנו, אז למה אתה לא הולך וקונה מהטכנאי שלך מה שאתה רוצה ועוזב אותנו בשקט?

פורסם
  • מחבר

ניסו לעזור לך כאן.

אמרו לך שה GTO2 יותר חזק מה X800 הרגיל.

אבל אתה לא רוצה להקשיב.

אתה רוצה להאמין לטכנאי שלך.

אז אם במילא אתה לא מקשיב לנו, אז למה אתה לא הולך וקונה מהטכנאי שלך מה שאתה רוצה ועוזב אותנו בשקט?

זה לא קשור להאמין או לא להאמין. ובקושי בן אדם אחד ענה לי בקשר לכרטיס מסך. אולי 2. וכל השאר רק מדברים על דברים שלא קשורים. וחוץ מזה זה טכנאי טוב מאוד. אחד שהביא לי מחשב טוב מאוד שמחזיק כבר 3 שנים. ואני גם לא חייב לשפר אותו לפי ההצעות שלכם. הוא מחזיק המון משחקים ודברים. וחוץ מזה אני לא יכול לסמוך על עיצות של אנשים אחרים שאני לא מכיר. אין מה לעשות. וזה לא אומר שרק בגלל פורום אחד אני אחליט איזה כרטיס לקנות או לא לקנות. אני רק רוצה לראות תגובות.

ואולי תעזבו אותי בשקט? ותענו על השאלות שיש בתוך האשכול ולא על דברים אחרים?

פורסם

תנו לו להאמין לטכנאי. זה בעיה שלו. :sleep:

פורסם
  • מחבר

בקיצור אתם אומרים שהספק לא מספיק טוב נכון? אז על איזה ספק אתם ממליצים לי? ואתם גם אומרים שהקירור במחשב לא יהיה מספיק טוב -לא? על איזה קירור אתם רוצים להמליץ לי? אני רוצה לשמוע+לדעת. :)

פורסם
  • מחבר

מישהו? אני צריך לשים עוד קירור במחשב שלי לדעתכם? ואם כן- על איזה קירור אתם ממליצים לי? ומה עם הספק? לא מספיק טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים