עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב החדש (X800 או GTO02)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הצעת מחשב שהיא: http://img274.imageshack.us/img274/3233/16cu1.jpg ואני חושב אם לקחת את הכרטיס הזה שיש בהצעה או את הכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL.

הבנתי שהכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL בא עם ליבת R480 אשר ניתן לשדרג אותו ל X850XT PE.

נאמר לי בהצעה (+ על ידי 2 טכנאים נוספים) שאפשר גם את הכרטיס X800 לפתוח צינורות ל-16 ולעשות לו OC. - האם זה אפשרי? אני מתכוון גם ב-1 וגם ב-2. מה הם סיכויי ההצלחה? איזה מהכרטיסים יותר טוב לדעתכם? על איזה הייתם ממליצים יותר?.

תודה.

פורסם

כדאי לך את הGTO2 שבא עם ליבת את הR480 שבקלות הופכים אותה לX850XT.

את הX800 אני בספק מאוד גדול אם תוכל לפתוח צינורות, הוא כרטיס חלש.

פורסם
  • מחבר

כדאי לך את הGTO2 שבא עם ליבת את הR480 שבקלות הופכים אותה לX850XT.

את הX800 אני בספק מאוד גדול אם תוכל לפתוח צינורות, הוא כרטיס חלש.

מה זאת אומרת כרטיס חלש? דיברתי מקודם עם 2 טכנאים והם אמרו לי שהX800 הרבה יותר טוב. אתה מתכוון חלש בביצועים או חלש בOC? מה המהירויות שלו? CLOCK SPEEDS.

פורסם

מה זאת אומרת כרטיס חלש? דיברתי מקודם עם 2 טכנאים והם אמרו לי שהX800 הרבה יותר טוב. אתה מתכוון חלש בביצועים או חלש בOC? מה המהירויות שלו? CLOCK SPEEDS.

בסטוק ה X800GTO2 יותר טוב מהX800 הרבה יותר טוב,מה אתה מדבר בכלל עם טכנאים כולם שקרנים וסוחטי כסף היום....ואם אתה רק פותח את הצינורות

ל X800GTO2 משהו עניין כמו של דקה שתיים אתה מקבל X800XL כביכול ולאחר OC קטן - בינוני לא משהו גדול אתה מקבל X850XT / PE

פורסם
  • מחבר

בסטוק ה X800GTO2 יותר טוב מהX800 הרבה יותר טוב,מה אתה מדבר בכלל עם טכנאים כולם שקרנים וסוחטי כסף היום....ואם אתה רק פותח את הצינורות

ל X800GTO2 משהו עניין כמו של דקה שתיים אתה מקבל X800XL כביכול ולאחר OC קטן - בינוני לא משהו גדול אתה מקבל X850XT / PE

וואלה... אני מכיר את הטכנאי הזה כבר כמעט 3שנים. קשה לי להמאין שהוא עד כדי כך לא רוצה שאני אקנה את הX800... מה המהירויות של הX800?

הCLOCK SPEEDS. ומהם אחוזי ההצלחה להפוך את הX800GT02 לX850XT\PE? ואפילו שלX800 יש 512 MB הוא עדיין לא יותר טוב מהX800GT02?

פורסם

ד"א האם האובר קלוק ל GTO2 דורש קירור ואם כן אז איזה :jump:

וד"א המעבד לא מעט יקר???

פורסם
  • מחבר

ד"א האם האובר קלוק ל GTO2 דורש קירור ואם כן אז איזה :jump:

וד"א המעבד לא מעט יקר???

כפי שאני הבנתי - הGT02 זקוק לקירור טוב, אפילו טוב מאוד בשביל לעשות לו OC טוב.

איזה מעבד? במפרט שלי? דווקא לא יקר. מעבד טוב מאוד. בדיוק מה שאני צריך. לדעתי לא יקר בכלל.

פורסם

את ה 3200 venice כמו שלך מןכרים ב 900 ש"ח בפנדה

פורסם

את ה 3200 venice כמו שלך מןכרים ב 900 ש"ח בפנדה

ולא רק זה אלא מי שמכר לך את הלוח הביא לך לוח AGP וכרטיס PCI-E לך למפרטים ויכינו לך מפרט פצצה

פורסם

הלוח הוא לא AGP.

my bad :behead:

בכול מקרה המעבד יקר מאוד יש לך אותו ב890ש"ח-930ש"ח בנועה ובKSP

פורסם

והספק שמגיע עם המארז נוראי.

פורסם
  • מחבר

והספק שמגיע עם המארז נוראי.

למה זה?  :s05:

ולמה בכלל אתם מדברים על הספק ועל המעבד ועל דברים שלא קשורים?! אם הייתי פותח דיון על המפרט מחשב שלי אז כבר. אני פתחתי דיון על הכרטיס מסך. :screwy::kopfpatsch:

פורסם

כי הם פשוט מנסים לעזור לך אולי?!?

פורסם

כי הם פשוט מנסים לעזור לך אולי?!?

כדאי לך לשמוע בעצת אחרים, כי ההצעה שקיבלת זקוקה לשיפור, וביצועי כרטיס המסך תלויים בגורמים אחרים במחשב, כמו הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים