עבור לתוכן

צליל לא נקי בכרטיס של creative

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים

כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל

גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב

יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש

מה הבעיה פה?

אולי עדכון לכרטיס?

אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

תנסה להסביר את עצמך בצורה יותר מדויקת. מה בדיוק הבעיה ? הכרטיס עושה בעיות ? איזה ?

אתה שומע הפרעות ? מן רעש רקע ? או שהצלילים םשוט נשמעים לא טוב ?

איזה רמקולים אתה מחבר ? איזה מגבר יש לך ? ניסית אוזניות ?

אולי המוזיקה שאתה מנסה להפעיל פשוט ברמה נמוכה ? ניסית לנגן CD ?

תפרט, ואל תמהר למה אי-אפשר להבין מה אתה רוצה. תחשוב מה אתה רוצה להגיד, תכתוב את זה על דף

ותראה אם זה קריא. אז תעתיק את זה למחשב.

פורסם
  • מחבר

כל הצלילים פשוט מסריחיםםם!!! תחשוב כאילו שאני מחבר רמקולים 400 וואט לרדיו דיסק שמוציא לכל יציאה בלחץ 5 וואט ואתה מגביר...זה בדיוק הצליל.

לא שומעים בכלל את המידים שומעים באס אבל כאילו שהרמקול קרוע

שמתי לב לזה כששמעתי באוזניות אחרי זה חיברתי רמקולים פשוטים של מחשב, עדיין שומעים אותו דבר

עכשיו פשוט העברתי את כל המערכת של הסלון לחדר וחיברתי למחשב +רסיבר אלה רמקולים של פירלס (הם לא מי יודע מה...אבל עדיין דיי סבירים) בכל זאת אני שומע מגעיל

הטראבל פשוט מזעזע, הוא מנגן כאילו שהוא שרוף ועושה טובה, המיד כאילו צרוד וככה גם ה"סאב" של הרמקולים

נסיתי עכשיו לחבר את הדיוידי לאותה מערכת ושומעים דיי טוב! ככה שאני בטוח שיש משו עם הכרטיס קול

דרך אגב הרסיבר של jvc rx-5022v

פורסם

כל הצלילים פשוט מסריחיםםם!!! תחשוב כאילו שאני מחבר רמקולים 400 וואט לרדיו דיסק שמוציא לכל יציאה בלחץ 5 וואט ואתה מגביר...זה בדיוק הצליל.

לא שומעים בכלל את המידים שומעים באס אבל כאילו שהרמקול קרוע

שמתי לב לזה כששמעתי באוזניות אחרי זה חיברתי רמקולים פשוטים של מחשב, עדיין שומעים אותו דבר

עכשיו פשוט העברתי את כל המערכת של הסלון לחדר וחיברתי למחשב +רסיבר אלה רמקולים של פירלס (הם לא מי יודע מה...אבל עדיין דיי סבירים) בכל זאת אני שומע מגעיל

הטראבל פשוט מזעזע, הוא מנגן כאילו שהוא שרוף ועושה טובה, המיד כאילו צרוד וככה גם ה"סאב" של הרמקולים

נסיתי עכשיו לחבר את הדיוידי לאותה מערכת ושומעים דיי טוב! ככה שאני בטוח שיש משו עם הכרטיס קול

דרך אגב הרסיבר של jvc rx-5022v

אתה ענית! : :cool2:

פורסם
  • מחבר

חחחחח איזה מצחיק אתה....

אז מה עושים עם הבעיה של הכרטיס?

מה גורם לו להדפק? ומה אפשר לעשות בנידון?

פורסם

כרטיס ישן כזה

עדיף כבר להחליף ..

פורסם

לדעתי זה סתם משהו בהגדרות.. חפש משהו אם יש תוכנה לדריבר שלו או בהגדרות צליל בווינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים