עבור לתוכן

איך הכרטיס הטלויזיה הזה???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן. זה הכרטיס. ואם יש לך WINXP אתה תראה שהדרייברים לכרטיס יורדים מה-WINDOWS UPDATE של מיקרוסופט, מותקנים ממש בקלות ויש להם את החתימה הדיגיטלית (WHQL). זה גם הכרטיס טלויזיה הראשון של TERRATEC שמגיע עם שלט רחוק, ויש בו פשוט כל מה שצריך.

אין לי XP

אבל למה עולה כל-כך זול?

א. לא נורא בקשר ל-XP. בכל מערכת הפעלה של מיקרוסופט מ-WIN98 ומעלה יש עידכוני דרייברים דרך ה-WINDOWS UPDATE לפי הצורך

ב. זה המחיר שנקבע ע"י היבואן הרישמי של TERRATEC בארץ - FIVE EXITS. לי לא היתה בעיה עם המחיר הזול, למה שלך תהיה ?? ;)

גם לך יש אותם?

והאם דרישות המערכת שלי מספיקות?

• תגובות 49
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן. זה הכרטיס. ואם יש לך WINXP אתה תראה שהדרייברים לכרטיס יורדים מה-WINDOWS UPDATE של מיקרוסופט, מותקנים ממש בקלות ויש להם את החתימה הדיגיטלית (WHQL). זה גם הכרטיס טלויזיה הראשון של TERRATEC שמגיע עם שלט רחוק, ויש בו פשוט כל מה שצריך.

אין לי XP

אבל למה עולה כל-כך זול?

א. לא נורא בקשר ל-XP. בכל מערכת הפעלה של מיקרוסופט מ-WIN98 ומעלה יש עידכוני דרייברים דרך ה-WINDOWS UPDATE לפי הצורך

ב. זה המחיר שנקבע ע"י היבואן הרישמי של TERRATEC בארץ - FIVE EXITS. לי לא היתה בעיה עם המחיר הזול, למה שלך תהיה ?? ;)

גם לך יש אותם?

והאם דרישות המערכת שלי מספיקות?

כן. דרישות המערכת שלך מספיקות לכרטיס טלויזיה הזה.

פורסם
  • מחבר

אחרי ההתרדות הרבות ;D ;D

בזכותך שיניתי את דעתי ואקח את הכרטיס שאתה המלצת

:hat:

פורסם

אחרי ההתרדות הרבות ;D ;D

אחלה

רק שים לב שלא בכל מקום שבו מוכרים כרטיסי טלויזיה של TERRATEC, יש את הדגם שאני המלצתי ה-CINERGY 400. זה הדגם היחידי שמגיע עם שלט רחוק אלחוטי (וכנראה גם היחידי שמגיע עם WINDVR שמאפשרת הקלטות מתוזמנות ודחיסה בזמן אמת ל-MPEG1 ו-MPEG2).

פורסם
  • מחבר

אחרי ההתרדות הרבות ;D ;D

אחלה

רק שים לב שלא בכל מקום שבו מוכרים כרטיסי טלויזיה של TERRATEC, יש את הדגם שאני המלצתי ה-CINERGY 400. זה הדגם היחידי שמגיע עם שלט רחוק אלחוטי (וכנראה גם היחידי שמגיע עם WINDVR שמאפשרת הקלטות מתוזמנות ודחיסה בזמן אמת ל-MPEG1 ו-MPEG2).

אני מזמין מLAMIR (וזה לא פרסום חינם) כי רק שם מצאתי אותו

אפשר לשאול 2 שאלות שטותיות:

1) אפשר לראות על מסך שלם?

2) אפשר להקליט את מה שאני רואה?, ואם כן במשך כמה זמן? (אין בעית מקום בהרד דיסק)

יאיר

פורסם

אחרי ההתרדות הרבות ;D ;D

אחלה

יאיר

הנה מה שאתה עושה :

קונה את הכרטיס

מוריד מהאתר של TERRATEC שהוא www.terratec.net

תוכנה ודרייברים הכי חדשים שיצאו השבוע

מתקין את הכרטיס במחשב.

מכוון תחנות ומגדיר את כל מה שצריך להגדיר

אם אין לך כרטיס מסך ממש זבל, לא תהיה שום בעיה לראות מסך מלא (אני עם מסך 19 אינץ' ורזולוציה גבוהה מאד ואין שום בעיה).

יש אפשרות לעבוד בכל מיני פורמטי דחיסה, תלוי כמה המעבד שלך חזק, לכן אין בעיה אם ההארד דיסק לא מאד גדול.

הכרטיס קולט שידורי סטריאו בארץ ! וזה פלוס מאד גדול (שיטת NICAM STEREO).

פורסם
  • מחבר

אחרי ההתרדות הרבות ;D ;D

אחלה

יאיר

הנה מה שאתה עושה :

קונה את הכרטיס

מתקין את הכרטיס במחשב.

אם אין לך כרטיס מסך ממש זבל, לא תהיה שום בעיה לראות מסך מלא (אני עם מסך 19 אינץ' ורזולוציה גבוהה מאד ואין שום בעיה).

יש אפשרות לעבוד בכל מיני פורמטי דחיסה, תלוי כמה המעבד שלך חזק, לכן אין בעיה אם ההארד דיסק לא מאד גדול.

תודה על ההסבר.

בקשר לכרטיס מסך יש לי TNT2 אבל כשאני אשנה את הכרטיס טלויזיה אני אקנה גם

ראדון 9000 אז הוא מספיק?

פורסם

אחרי ההתרדות הרבות ;D ;D

אחלה

יאיר

הנה מה שאתה עושה :

קונה את הכרטיס

מתקין את הכרטיס במחשב.

תודה על ההסבר.

בקשר לכרטיס מסך יש לי TNT2 אבל כשאני אשנה את הכרטיס טלויזיה אני אקנה גם

ראדון 9000 אז הוא מספיק?

הוא ה ר ב ה יותר ממספיק :D

פורסם

למה שלא תקנה All In Wonder Radeon 8500 ותחסל שתי ציפורים במכה אחת?

פורסם
  • מחבר

למה שלא תקנה All In Wonder Radeon 8500 ותחסל שתי ציפורים במכה אחת?

כמה הוא עולה?

איך הוא ככרטיס מסך?

איך הוא ככרטיס טלויזיה?

יאיר

פורסם

ככרטיס מסך הוא טיפ-טיפה יותר איטי מה-Radeon 8500LE, וככרטיס טלויזיה - תקרא באתרים כמו AnandTech ו-TomsHardware.

וכרגע, אין לי מושג כמה הוא עולה, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 1500 שקלים.

פורסם

אתה יכול גם לקנות HERCULES ALL IN WONDER 7500 ואת השלט רחוק המתאים. המחיר עכשיו ממש טוב, ככרטיס מסך הוא לא רע (לא מאד חזק למשחקים, השאלה אם זה חשוב לך) וככרטיס טלויזיה הוא (וכל סידרת ה-ALL IN WONDER החל מה-128PRO) פשוט נפלא.

פורסם

ה7500- לא תומך תמיכה מלאה ב-DirectX 8/8.1, ולא ממש הייתי ממליץ לקנות אותו (בתור כ. מסך).

פורסם

ה7500- לא תומך תמיכה מלאה ב-DirectX 8/8.1, ולא ממש הייתי ממליץ לקנות אותו (בתור כ. מסך).

אף כרטיס מסדרת ה-AIW של ATI הוא לא מלך ביצועים כשמדובר במשחקים. למשתמש הממוצע שלא צריך ביצועי תלת מימד מדהימים אבל כן רוצה עבודה קבועה עם וידאו (לכידה והצגה של וידאו), ה-AIW , גם ה-7500 הוא כרטיס שנותן תמורה מלאה לכסף.

פורסם

אני לא מדבר על ביצועים, אני מדבר על תמיכה בסטנדרטים (אם אפשר לקרוא ל"סטנדרטים" של מיקרוסופט ככה). גם ה-AIW 8500 לא מציג ביצועים מדהימים כל כך, וגם הוא תמורה מלאה לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים