עבור לתוכן

איך הכרטיס הטלויזיה הזה???

Featured Replies

פורסם

לא התערבתי עד עכשיו ובכל זאת, כרטיסי טלויזיה PINNACLE = קבר !

אלה כרטיסים גרועים וחבל על הכסף

אני ממליץ לך לבחור משהו אחר, כבר מתחילים לראות בארץ מבחר לא רע... קח CINERGY 400 של TERRATEC. הוא שווה כל גרוש.

• תגובות 49
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שלא יראו טוב אם אני יקליט??

וכמה זמן של שידור אפשר להקליט?? (בלי אין סוף??)

כי לכרטיס יש דרישות מערכת גבוהות מדי בשביל הקלטה באיכות גבוהה, והמחשב שלך לא מספק אותן.

פורסם
  • מחבר

טוב

איזה כרטיס הכי טוב בשבילי בין הבאים:

1)fly video tv pro

2)fly video tv fm

3)leadtek winfast tv2000 xp

נ.ב לא חשוב לי רדיו

פורסם

טוב

1)fly video tv pro

2)fly video tv fm

נ.ב לא חשוב לי רדיו

לפי הרשימה הזו ברור גם איפה אתה הולך לקנות את זה...

עצה ידידותית : חבל על הכסף. אף אחד מהכרטיסים שציינת לא ברמה שאפשר אפילו להגדיר "בינונית" אלא נמוכה או נמוכה+

פורסם
  • מחבר

טוב

1)fly video tv pro

2)fly video tv fm

נ.ב לא חשוב לי רדיו

עצה ידידותית : חבל על הכסף. אף אחד מהכרטיסים שציינת לא ברמה שאפשר אפילו להגדיר "בינונית" אלא נמוכה או נמוכה+

אז איזה כרטיס אתה/אתם מציעים לי עד 450 ש"ח

פורסם

טוב

1)fly video tv pro

2)fly video tv fm

נ.ב לא חשוב לי רדיו

אז איזה כרטיס אתה/אתם מציעים לי עד 450 ש"ח

TERRATEC CINERGY 400

או HAUPPAUGE WINTV PRIMIO שעולה קצת יותר מ-500 ש"ח אבל זה כבר רמה בפני עצמה.

פורסם
  • מחבר

את ה-TERRATEC CINERGY 400

באיזה חנות אפשר לקנות אותו??

פורסם

את הכרטיס הנ"ל בהרבה חנויות אי אפשר למצוא

ניתן בעיקר בכמה חנויות פרטיות (אני מכיר אחת באזור הוד השרון) ובחנות למיר, באתר האינטרנט או בחנות בהרצליה במחיר של 370 שקל שזה די זול בהתחשב שכרטיסים ישנים נמכרים באותו מחיר. בקשר לכרטיס השני אותו הזכרת, ה - Leadtek Winfast TV2000 XP, מצאתי כי למעט הטיונר הזהה בשני הכרטיסים, הכרטיס של לידטק בנוי על שבב של Conexant בשם מוכר משהו, fusion 878a אילו לא היה מופיע ה - A הייתי בטוח כי מדובר בכרטיס ישן, בכל מקרה אני לא הייתי רוצה כל כך להתקרב אליהם. הם כבר הוכיחו את אמינותם בכרטיס הקודם שקניתי...

הכרטיס של לידטק:

TV2000%20XP.jpg

פורסם

אני ממליץ לך לבחור משהו אחר, כבר מתחילים לראות בארץ מבחר לא רע... קח CINERGY 400 של TERRATEC. הוא שווה כל גרוש.

אתה עושה הכללות, ומוטעות, את זה אישית אני לא מכיר, אבל אני מכיר את הכרטיסים המקצועים של פינאקל, והם ממש טובים. אתה סתם נותן לטרטק אחוזים כי זה חברה שחביבה עליך.

פורסם

אתה עושה הכללות, ומוטעות, את זה אישית אני לא מכיר, אבל אני מכיר את הכרטיסים המקצועים של פינאקל, והם ממש טובים. אתה סתם נותן לטרטק אחוזים כי זה חברה שחביבה עליך.

גישה נורא ילדותית

אני כותב את זה מתוך נסיון אישי. היה לי מזל שהצלחתי להחזיר תוך פחות מ-14 יום לפלונטר כרטיס טלויזיה יקר של PINNACLE שהיה פשוט גרוע ! חבל שאתלון ידידי לא מגיב פה. גם הוא מכיר את הבעיות של כרטיסי הטלויזיה של PINNACLE.

וחוצמזה, מה הקשר בין מחט לתחת ? לא אמרתי כלום על כרטיסי העריכה המקצועיים של PINNACLE. אני , בניגוד לאחרים פה, לא מגיב על מוצרים שאני לא מכיר...

פורסם
  • מחבר

אז הכרטיס הנבחר הוא:

TERRATEC CINERGY 400

בחירה טובה? ::)

פורסם
  • מחבר

GIL אתה מדבר על הכרטיס הזה?

65478458

פורסם

כן. זה הכרטיס. ואם יש לך WINXP אתה תראה שהדרייברים לכרטיס יורדים מה-WINDOWS UPDATE של מיקרוסופט, מותקנים ממש בקלות ויש להם את החתימה הדיגיטלית (WHQL). זה גם הכרטיס טלויזיה הראשון של TERRATEC שמגיע עם שלט רחוק, ויש בו פשוט כל מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

כן. זה הכרטיס. ואם יש לך WINXP אתה תראה שהדרייברים לכרטיס יורדים מה-WINDOWS UPDATE של מיקרוסופט, מותקנים ממש בקלות ויש להם את החתימה הדיגיטלית (WHQL). זה גם הכרטיס טלויזיה הראשון של TERRATEC שמגיע עם שלט רחוק, ויש בו פשוט כל מה שצריך.

אין לי XP

אבל למה עולה כל-כך זול?

פורסם

אין לי XP

אבל למה עולה כל-כך זול?

א. לא נורא בקשר ל-XP. בכל מערכת הפעלה של מיקרוסופט מ-WIN98 ומעלה יש עידכוני דרייברים דרך ה-WINDOWS UPDATE לפי הצורך

ב. זה המחיר שנקבע ע"י היבואן הרישמי של TERRATEC בארץ - FIVE EXITS. לי לא היתה בעיה עם המחיר הזול, למה שלך תהיה ?? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים