פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים לא התערבתי עד עכשיו ובכל זאת, כרטיסי טלויזיה PINNACLE = קבר !אלה כרטיסים גרועים וחבל על הכסףאני ממליץ לך לבחור משהו אחר, כבר מתחילים לראות בארץ מבחר לא רע... קח CINERGY 400 של TERRATEC. הוא שווה כל גרוש.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים למה שלא יראו טוב אם אני יקליט??וכמה זמן של שידור אפשר להקליט?? (בלי אין סוף??)כי לכרטיס יש דרישות מערכת גבוהות מדי בשביל הקלטה באיכות גבוהה, והמחשב שלך לא מספק אותן.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים מחבר טוב איזה כרטיס הכי טוב בשבילי בין הבאים:1)fly video tv pro2)fly video tv fm3)leadtek winfast tv2000 xpנ.ב לא חשוב לי רדיו
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים טוב איזה כרטיס הכי טוב בשבילי בין הבאים:1)fly video tv pro2)fly video tv fm3)leadtek winfast tv2000 xpנ.ב לא חשוב לי רדיולפי הרשימה הזו ברור גם איפה אתה הולך לקנות את זה...עצה ידידותית : חבל על הכסף. אף אחד מהכרטיסים שציינת לא ברמה שאפשר אפילו להגדיר "בינונית" אלא נמוכה או נמוכה+
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר טוב איזה כרטיס הכי טוב בשבילי בין הבאים:1)fly video tv pro2)fly video tv fm3)leadtek winfast tv2000 xpנ.ב לא חשוב לי רדיולפי הרשימה הזו ברור גם איפה אתה הולך לקנות את זה...עצה ידידותית : חבל על הכסף. אף אחד מהכרטיסים שציינת לא ברמה שאפשר אפילו להגדיר "בינונית" אלא נמוכה או נמוכה+אז איזה כרטיס אתה/אתם מציעים לי עד 450 ש"ח
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים טוב איזה כרטיס הכי טוב בשבילי בין הבאים:1)fly video tv pro2)fly video tv fm3)leadtek winfast tv2000 xpנ.ב לא חשוב לי רדיולפי הרשימה הזו ברור גם איפה אתה הולך לקנות את זה...עצה ידידותית : חבל על הכסף. אף אחד מהכרטיסים שציינת לא ברמה שאפשר אפילו להגדיר "בינונית" אלא נמוכה או נמוכה+אז איזה כרטיס אתה/אתם מציעים לי עד 450 ש"חTERRATEC CINERGY 400או HAUPPAUGE WINTV PRIMIO שעולה קצת יותר מ-500 ש"ח אבל זה כבר רמה בפני עצמה.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים את הכרטיס הנ"ל בהרבה חנויות אי אפשר למצוא ניתן בעיקר בכמה חנויות פרטיות (אני מכיר אחת באזור הוד השרון) ובחנות למיר, באתר האינטרנט או בחנות בהרצליה במחיר של 370 שקל שזה די זול בהתחשב שכרטיסים ישנים נמכרים באותו מחיר. בקשר לכרטיס השני אותו הזכרת, ה - Leadtek Winfast TV2000 XP, מצאתי כי למעט הטיונר הזהה בשני הכרטיסים, הכרטיס של לידטק בנוי על שבב של Conexant בשם מוכר משהו, fusion 878a אילו לא היה מופיע ה - A הייתי בטוח כי מדובר בכרטיס ישן, בכל מקרה אני לא הייתי רוצה כל כך להתקרב אליהם. הם כבר הוכיחו את אמינותם בכרטיס הקודם שקניתי... הכרטיס של לידטק:
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים לא התערבתי עד עכשיו ובכל זאת, כרטיסי טלויזיה PINNACLE = קבר !אלה כרטיסים גרועים וחבל על הכסףאני ממליץ לך לבחור משהו אחר, כבר מתחילים לראות בארץ מבחר לא רע... קח CINERGY 400 של TERRATEC. הוא שווה כל גרוש.אתה עושה הכללות, ומוטעות, את זה אישית אני לא מכיר, אבל אני מכיר את הכרטיסים המקצועים של פינאקל, והם ממש טובים. אתה סתם נותן לטרטק אחוזים כי זה חברה שחביבה עליך.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים לא התערבתי עד עכשיו ובכל זאת, כרטיסי טלויזיה PINNACLE = קבר !אלה כרטיסים גרועים וחבל על הכסףאני ממליץ לך לבחור משהו אחר, כבר מתחילים לראות בארץ מבחר לא רע... קח CINERGY 400 של TERRATEC. הוא שווה כל גרוש.אתה עושה הכללות, ומוטעות, את זה אישית אני לא מכיר, אבל אני מכיר את הכרטיסים המקצועים של פינאקל, והם ממש טובים. אתה סתם נותן לטרטק אחוזים כי זה חברה שחביבה עליך.גישה נורא ילדותיתאני כותב את זה מתוך נסיון אישי. היה לי מזל שהצלחתי להחזיר תוך פחות מ-14 יום לפלונטר כרטיס טלויזיה יקר של PINNACLE שהיה פשוט גרוע ! חבל שאתלון ידידי לא מגיב פה. גם הוא מכיר את הבעיות של כרטיסי הטלויזיה של PINNACLE.וחוצמזה, מה הקשר בין מחט לתחת ? לא אמרתי כלום על כרטיסי העריכה המקצועיים של PINNACLE. אני , בניגוד לאחרים פה, לא מגיב על מוצרים שאני לא מכיר...
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים כן. זה הכרטיס. ואם יש לך WINXP אתה תראה שהדרייברים לכרטיס יורדים מה-WINDOWS UPDATE של מיקרוסופט, מותקנים ממש בקלות ויש להם את החתימה הדיגיטלית (WHQL). זה גם הכרטיס טלויזיה הראשון של TERRATEC שמגיע עם שלט רחוק, ויש בו פשוט כל מה שצריך.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים מחבר כן. זה הכרטיס. ואם יש לך WINXP אתה תראה שהדרייברים לכרטיס יורדים מה-WINDOWS UPDATE של מיקרוסופט, מותקנים ממש בקלות ויש להם את החתימה הדיגיטלית (WHQL). זה גם הכרטיס טלויזיה הראשון של TERRATEC שמגיע עם שלט רחוק, ויש בו פשוט כל מה שצריך.אין לי XPאבל למה עולה כל-כך זול?
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים כן. זה הכרטיס. ואם יש לך WINXP אתה תראה שהדרייברים לכרטיס יורדים מה-WINDOWS UPDATE של מיקרוסופט, מותקנים ממש בקלות ויש להם את החתימה הדיגיטלית (WHQL). זה גם הכרטיס טלויזיה הראשון של TERRATEC שמגיע עם שלט רחוק, ויש בו פשוט כל מה שצריך. אין לי XP אבל למה עולה כל-כך זול? א. לא נורא בקשר ל-XP. בכל מערכת הפעלה של מיקרוסופט מ-WIN98 ומעלה יש עידכוני דרייברים דרך ה-WINDOWS UPDATE לפי הצורך ב. זה המחיר שנקבע ע"י היבואן הרישמי של TERRATEC בארץ - FIVE EXITS. לי לא היתה בעיה עם המחיר הזול, למה שלך תהיה ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.