פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אחי אין...בדקתי גם אצל היבואנים....(אני עובד בתור טכנאי בחנות מחשבים...) בדקתי ואין!
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים יש לי שאלה שקשורה בעקיפין ...אם אני קונה 6800GT (או כל כרטיס אחר שדורש חיבור חשמל נוסף עליו) החברה אמורה להביאלי איתו את המפצל ? או שאני צריך לקנות בניפרד ?תודה
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אני מת להביא לך אבל אני גם רוצה ואני יודע שברגע שאני יגיד כאן אז לא ישאר לי אני חוסך עוד שבוע אני יקנה ואני יביא לך גם אם זה לא יתגלה עד אז מצטער אחי אבל ברגע שאני יקנה אני יביא! נשמע מפוקפק משהו.... : ___ יש לי שאלה שקשורה בעקיפין ... אם אני קונה 6800GT (או כל כרטיס אחר שדורש חיבור חשמל נוסף עליו) החברה אמורה להביא לי איתו את המפצל ? או שאני צריך לקנות בניפרד ? תודה אתה לא צריך מפצל. המפצל נועד כעיקרון כדי שלא "תבזבז" יציאת מולקס. סתם שטויות בתכלס.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר כמה שיפור האולטרה נותן על הרגיל, אם זה משהו כמו 50% אז זה שווה, פחות מ 10% לא בא בחשבון אריתי שבחלק מהחנוית המחיר של ה Club3D עלה חזרה
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אריתי שבחלק מהחנוית המחיר של ה Club3D עלה חזרהככה זה כלכלהאין היצע ויש הרבה ביקוש אז המחיר עולה
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר כמה שיפור האולטרה נותן על הרגיל, אם זה משהו כמו 50% אז זה שווה, פחות מ 10% לא בא בחשבון
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אתה לא צריך מפצל. המפצל נועד כעיקרון כדי שלא "תבזבז" יציאת מולקס. סתם שטויות בתכלס. תודה
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר כזה שיפור:| |דווקא אתרים טכנים הראו שיפור כזה:| |נו באמת, מה אני מבין מזהכמה שיפור באחוזים 50 30 20 5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.