עבור לתוכן

עכשיו שה 6800GT נגמרו אני שוקל לקחת כבר 6800ultra ויש לי מס' שאלות

Featured Replies

פורסם

כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000)

קראתי בביקרות פה

צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים.

זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים

קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון

תודה

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הספק ג'נרי אז אני לא חושב שיש סיכוי קטן מאוד, שהמערכת תעבוד לך.

אם אתה רוצה כרטיס חזק, כנראה שתצטרך גם להשקיע בספק כח נורמלי.

פורסם

אני קניתי את ה-6800 אולטרה של 3D והיה לי 400 ג'נרי שלא הספיק. קניתי אנרמקס 420W וזה ספק מעולה. ממליץ בחום. (במקרה של זה אז בקור בעצם ;D).

המחיר שלו נע בסביבות ה-450 שקלים. ממולץ.

פורסם

מה זאת אומרת -"שה-6800gt נגמרו"? נגמרו מחנות ספציפית או מה?

פורסם

מה זאת אומרת -"שה-6800gt נגמרו"? נגמרו מחנות ספציפית או מה?

אין במחסנים הם צריכים לקבל אותם רק עוד קצת פחות מי חודש!!!

אבל זה רק בכמה חנויות אינטרנט פשוט הם זולות יותר

פורסם

סתם ביזבוז של עוד חמש מאות שקל על האולטרה לפי דעתי GT בהחלט יספיק ואתה גם תוכל לעשות לו OC במקרה שלא יספיק לך למרות שאין מצב שהוא לא יספק אותך.

פורסם

^^^^

אבל הוא אומר לך שהוא לא מצליח להשיג ::)

פורסם

יש X800XL שלא יורד מ6800GT הם משתווים כמעט פה ושם או לזה

ואם רוצים יכולים למצוא :\

פורסם

תאמין לי שאני רוצה ולא מצאתי

פורסם

eliranl תאמין לו ;D

פורסם

וX800XL לא בא בחשבון?

פורסם

זה מה שבסוף לקחתי אבל מה זה שייך לזה שאתה המלצת לו לקחת את ה-GT במקום האולטרה כשכל מה שעומד מאחורי התראד הזה היא העובדה שאין במלאי את ה-GT

פורסם

יש יש אחי

;D ;D

פורסם

בא לך להביא לי?

פורסם

אני מת להביא לך אבל אני גם רוצה ואני יודע שברגע שאני יגיד כאן אז לא ישאר לי אני חוסך עוד שבוע אני יקנה ואני יביא לך גם אם זה לא יתגלה עד אז מצטער אחי

אבל ברגע שאני יקנה אני יביא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים