פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000)קראתי בביקרות פהצריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים.זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועיםקראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכוןתודה
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אם הספק ג'נרי אז אני לא חושב שיש סיכוי קטן מאוד, שהמערכת תעבוד לך.אם אתה רוצה כרטיס חזק, כנראה שתצטרך גם להשקיע בספק כח נורמלי.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני קניתי את ה-6800 אולטרה של 3D והיה לי 400 ג'נרי שלא הספיק. קניתי אנרמקס 420W וזה ספק מעולה. ממליץ בחום. (במקרה של זה אז בקור בעצם ;D).המחיר שלו נע בסביבות ה-450 שקלים. ממולץ.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מה זאת אומרת -"שה-6800gt נגמרו"? נגמרו מחנות ספציפית או מה?אין במחסנים הם צריכים לקבל אותם רק עוד קצת פחות מי חודש!!!אבל זה רק בכמה חנויות אינטרנט פשוט הם זולות יותר
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים סתם ביזבוז של עוד חמש מאות שקל על האולטרה לפי דעתי GT בהחלט יספיק ואתה גם תוכל לעשות לו OC במקרה שלא יספיק לך למרות שאין מצב שהוא לא יספק אותך.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים יש X800XL שלא יורד מ6800GT הם משתווים כמעט פה ושם או לזהואם רוצים יכולים למצוא :\
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים זה מה שבסוף לקחתי אבל מה זה שייך לזה שאתה המלצת לו לקחת את ה-GT במקום האולטרה כשכל מה שעומד מאחורי התראד הזה היא העובדה שאין במלאי את ה-GT
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני מת להביא לך אבל אני גם רוצה ואני יודע שברגע שאני יגיד כאן אז לא ישאר לי אני חוסך עוד שבוע אני יקנה ואני יביא לך גם אם זה לא יתגלה עד אז מצטער אחיאבל ברגע שאני יקנה אני יביא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.