עבור לתוכן

עזרת בבחירת עכבר חדש מתלבט בין G7 ל MX1000

Featured Replies

פורסם

בעקרון אני מחפש עכבר חדש הייתי כבר דיי סגור על הG7 הגעתי אתמול לחנות ראיתי אותו הוא נראה נחמד רק דבר אחד מנע ממני לקנות אותו וזה הכפתור BACK ו FORWARD שאני לא יודע אם יש לו או אין לו, לMX1000 ראיתי יש בצד האגודל 3 כפתורים פה יש סהכ כפתור אחד שאין לי מושג מה התפקיד שלו וגם לא מצוין מה התפקיד שלו באתר של לוג'יטק, משהו יודע מה השימוש שלו?

בתכלאס הG7 בא להחליף את הMX1000? או שזה שני עכברים שונים?

מה גם שהצורה של הG7 נראה פחות נוחה ליד, רשום שהוא נועד לגיימרים השאלה שלי אם אפשר לתכנת את הכפתור הזה לעשות משהו ומה התכלית שלו.

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול בשני העכברים לתכנת מה אתה רוצה שהם יפעילו.

הMX1K לא נחשב עכבר גיימניג בעוד שהG7 כן,מבחינת מחיר הG7 הוא קצת יותר ממה שהMX1K היה בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בשני העכברים לתכנת מה אתה רוצה שהם יפעילו.

הMX1K לא נחשב עכבר גיימניג בעוד שהG7 כן,מבחינת מחיר הG7 הוא קצת יותר ממה שהMX1K היה בהתחלה.

אז מה אתה מייעץ לי לקנות? ראיתי לG7 הוסיפו את העניין של הסוללות שזה חשוב מאוד ועניין הDPI שזה סתם גימיק לא יותר מזה ,אני גם משחק וגם גולש המון והאמת הכפתורים בצד חשובים לי השאלה מתכוון לצאת עכבר אחר שיחליף את הmx1k? או שזה הליין החדש ולא אמור להיות מחליף רישמי?

פורסם

המחליף הרישמי הוא הMX610.הוא עכבר חכם שלא רק מעביר נתונים אל המחשב אלא גם מקבל.

יש לך עליו שני כפתורים אחד שאומר לך מתי יש לך מיייל ומתי יש לך הודעה במסנג'ר וכדומה וברגע שאתה לוחץ עליהם זה מעביר אותך להודעה/מייל.

עדיף שתקרא כתבות עליו,חוץ מזה הוא נוראי במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים