עבור לתוכן

רוצה להתקין דרייברים של הכ.מסך- עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי את הכ.מסך 7800GT, וקבלתי איתו את הדרייבר  77.50, והוא מזהה אותו משום מה כ7800GTX, יש בזה בעיה?       

בכל מקרה, התכוונתי להתקין את הדרייבר החדש של אנוידיה- 81.85.    אבל לפני כן צריך להסיר את הדרייבר הקיים נכון?  אם כן- אפשר לעשות זאת פשוט מתוך הסרת תוכניות?  או שכדאי להסיר בעזרת תוכנה להסרת דרייברים? ואם כן איזו תוכנה?

ועוד משהו- אם אני קובע נקודת שחזור לווינדוס לפני שאני מסיר את הדרייבר- ואז אני מסיר אותו וחוזר לנקודת שחזור- אז הוא מחזיר את הדרייבר? איך זה הולך בדיוק?

והאם אני חייב להסיר קודם את הדרייבר ואחר כך להתקין את החדש- או שאפשר קודם להתקין ואחר כך להסיר (למקרה שתיהיה בעיה או משהו)- ??

ודבר אחרון- זה משנה מאיפה אני מוריד את הדרייבר? איפה אני אמור ללחוץ פה במסך הזה:

prntscrn0do.pngתודה :xyxthumbs:

פורסם

א. מסיר דרך הוספה/הסרה של תוכנית.

ג. לא חשוב כי הדרייבר החדש בוודאי ידרוס את רוב הקבצים של הדרייבר הישן.

ד. לא משנה כלל, רק עם תוריד International הדריבר יעבוד לך בעברית ואם תוריד U.S. Englush הדריבר יעבוד באנגלית.

פורסם
  • מחבר

א. מסיר דרך הוספה/הסרה של תוכנית.

ג. לא חשוב כי הדרייבר החדש בוודאי ידרוס את רוב הקבצים של הדרייבר הישן.

ד. לא משנה כלל, רק עם תוריד International הדריבר יעבוד לך בעברית ואם תוריד U.S. Englush הדריבר יעבוד באנגלית.

אה תודה. אבל לא הבנתי את ב'- מה זאת אומרת ידרוס? על מה אתה מדבר?

ולא ענית אם אני יכול קודם להתקין את הדרייבר החדש ואז להסיר את הישן?

פורסם

הכוונה בידרוס היא שהוא פשוט ימחוק את הקבצים הישנים ויתקין במקומם את החדשים

ולא אתה לא יכול קודם להתקין את החדש ואחרי זה להסיר את הישן

פורסם
  • מחבר

סבבה,  הברתי עכשיו את הדרייבר, והורדתי את החדש (81.85), התחלתי להתקין והכל, הוא סיים להתקין לי, ואז אמר שצריך לאתחל את המחשב מחדש- אתחלתי אותו מחדש ועכשיו אני לא מוצא פה שום דרייבר!   אין כל סימן לדרייבר שהתקנתי- לא בשורת משימות, לא ב-C לא כשאני נכנס למאפיינים, ואפילו עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום(חוץ מהקובץ התקנה), כלום!!    מה הולך פה?

וגם פתאום עכשיו יש כאלו גלים כל פעם שאני גורר למשל תיקייה, או בדפי אינטרנט....   

טוב, עריכה: עכשיו זה יותר בסדר-נכנסתי למאפיינים של הכ.מסך והוא מראה לי את הדרייבר והכל, ואין יותר את הגלים האלה. אבל למה אין סמל כזה של NVIDIA בשורת המשימות?

ואמור להיות איזה הבדל עכשיו עם הדרייבר החדש?? על מה זה ישפיע בדיוק?

פורסם

אם אתה ממש רוצה אותו אתה יכול לבחור בהגדרות שיהיה לך סמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים