עבור לתוכן

שווה ליקנות הזה תיראו איזה מחיר זול כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

זה לא כזה זול אפשר להשיג את הכרטיס הזה גם ב-600 ש"ח.

נראה לי אתה מתבלבל בין ה-6600GT ל-6600 הרגיל.

ה-6600GT עולה בסיבות ה-800-1000 ש"ח.

פורסם

שימו לב כי הכרטיס הוא בחיבור AGP 8X (!) ומחירו בהתאם גבוה מעט מ-PCI-E.

פורסם
  • מחבר

אז שווה או לא?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

ודבר שני, זה לא כזה משתלם.

פורסם

תפסיק להמליץ על כרטיסים מיושנים.  :bash: למה לא לקחת כרטיס מסך חדש שתומך בכל הטכנולוגיות החדשות?

פורסם

תחשוב שנייה מה עדיף יותר:

*כרטיס חלש מהדור החדש?

*כרטיס חזק מהדור הישן?

פורסם

עדיף לי כרטיס מסך שיריץ משחקים גם בעתיד ולא ייתקע כי חסרה לי תמיכה ב-PS2 או ב-DIRECTX 9.C למשל.

פורסם

עדיף לי כרטיס מסך שיריץ משחקים גם בעתיד ולא ייתקע כי חסרה לי תמיכה ב-PS2 או ב-DIRECTX 9.C למשל.

לא נראה לי שתהיה בעיה כזאת...לא בשנים הקרובות...

עדיין יש משחקים שתומכים בDX 8.1 ובDX9.0

ועדיין יש משחקים שהדרישות המומלצות הם 9800 ומעלה

פורסם

עובדה שלאט לאט יוצאים משחקים שתומכים בטכנולוגיות חדשות וכרטיסים ישנים לא יריצו את אותם משחקים בעתיד.

פורסם

וסדרת הX800 היא בטח סידרה חלשה בגלל שהיא לא תומכת בDX9.0C ובגלל שהיא תומכת בOPENGL2.0 נכון?

עובדה שלאט לאט יוצאים משחקים שתומכים בטכנולוגיות חדשות וכרטיסים ישנים לא יריצו את אותם משחקים בעתיד.

ומאיפה לך שה9800 לא יריץ משחקים כלל בשנתיים שלוש הקרובות? כמו שאמרתי ה9800 עדיין ברשימת הRECOMMENDED של נתח גדול מהמשחקים בשוק

פורסם

איך הגעת לזה שהיא חלשה? ויש משחקים שייצאו בעתיד הקרוב אותם ה-9800 לא יוכל להריץ.

פורסם

איך הגעת לזה שהיא חלשה? ויש משחקים שייצאו בעתיד הקרוב אותם ה-9800 לא יוכל להריץ.

סדרת הX800 תקנו אותי אם אני טועה משתמשת כמעט בכול הטכנולוגיות של סדרת ה9XXX רק עם תוספת של HD וזו רק דוגמה ומה זה בשבילך "עתיד"? 4שנים?

נראה לך שה6600 "יריץ" משחקים בעוד שנתיים? וכמה זמן נראה לך שהוא יחזיק עם הכרטיס הזה?

הנה בסידרה 7 של NV יש תמיכה ב PIXEL SHADERS 4.0 נראה לך שיש משחקים שתומכים בזה? ה9800 לעומת ה6600 חזק בהמון ושווה את המחיר

פורסם

ה-9800PRO חזק בדי מעט לעומת ה-6600. עכשיו אני שם לב שהצעת לו את הכרטיס של GIL שרוב האנשים המבינים לא מתקרבים אל החברה הזו. במחיר של ה-9800PRO (מחברה נורמלית) אתה יכול לקחת את ה-6600GT שטוב יותר ממנו ומציע תמיכה בטכנולוגיות חדשות יותר. מה היית לוקח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים