פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים תגיד מה אתה קונה בית?עזוב אותך באמש'ך אני לא הייתי מחכה בלקנות מחשבקנה אותו עכשיו אם לא תיקנה עכשיו לא תיקנה אף פעםתמיד יצאו עוד דברים חדשים והטכנולוגיה מתחדשת נון סטופ.אני הייתי משקיע הרבה כסף במחשב שיהיה מעולה לי כמה שניםואני לא יצטרך לשדרג כל הזמן , הכי טוב ..
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים 1. לדעתי, אין מושג כזה של זמן בתחום החומרה. כל הזמן יצא משהו חדש ויותר טוב, בסופו של דבר תצטרך לקנות. 2. ב- 2000-3000 ש"ח לא תוכל לקנות מחשב מיינסטרים. בתקציב של 4-5K תוכל . אם היה לך 10K, אז לדעתי זה היה מעולה אם היית קונה עכשיו ב-5K, ואת ה-5K הנותרים שומר לשדרוגים או לקנייה מחודשת לעתיד . אך בתקציב הנוכחי (7 אלף) אני מציע לך לקנות במלוא הסכום.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים תקנה מחשב בכול הכסף או שתחכה עוד שלוש חודשים ותקנה את הamd החדשים רציתי לשאול עם הamd החדשים יתמכו גם בלוחותשל ההיום כמו kn8 ultra???
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים לפי מה שאני יודע, ה-AMD החדשים (M2) יצאו באמצע 2006 , מה שאומר שזה לא עוד שלושה חודשים.לגבי השאלה השניה, איך אתה רוצה שנדע אם המעבדים העתידיים עדיין לא יצאו?
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים AMD ואינטל מחליפות תושבות של המעבד כל שנתיים בערך ולכן אין שום סיבה לא לקנות את המחשב עכשיו (שהרי אם תקנה אותו גם עוד חצי שנה בכלל לא בטוח שתוכל לשדרג אותו אחרי שלוש שנים) .
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים תיקנה עכשייו ובעוד שנתיים שלוש תשדרג למעבדים החדשים בטח הם יתאימו לסוקט שלנו כי החברות של הלוחות אם עדיין לא הוציאו סוקט חדשה אז מזה אני חושב שהם יתאמו גם ללוחות שיש עכשייואבל עם אתה רוצה אז תחכה...בטח הם יעלו יקר מאוד וורק הגרועים בנייהם יעלו בזול וזה שזה יוצא בעוד חודש זה לא אומר שלחנויות זה יצא בעוד חודש!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.