פורסם 2006 באפריל 119 שנים משום מה אחרי שאני רואה את התמונות של מוסרי ב-Hwzone, אני מרגיש כאילו אני גולש באתר של השב"ס..... תודו שזה ניראה טבעי. הערה: הריני מצהיר כי למשטרת ישראל יש זכות להשתמש בתמונה הנ"ל לצורך חקירות עתידיות.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים משום מה אחרי שאני רואה את התמונות של מוסרי ב-Hwzone, אני מרגיש כאילו אני גולש באתר של השב"ס..... LOL לא יפה : :-X אה ותמונה השניה שהוספת להם משפטים לא מצחיקה... :-\
פורסם 2006 באפריל 219 שנים ][ U S A lR ][/\][ , על תעלב, הילדים כאן פתטיים.זה באמת עצוב לראות אותכם כל פעם מחדש מגיבים על כל תמונה, או שאומרים שהוא ערס או משהו אחר, נורא ביקורתיים.איפה התמונה שלכם?! חבורת ילדים מכוערים :\בטח כולכם ילדי כאפות כאלה, אני בטוח ש-90% מהפורום הזה הם ילדים כאלה. פישנזון קלאסי.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אתה בטוח שאתה עייף או שקצת :anim-jjd: LOL האמת שחשבתי לעלות, אבל אחרי הכניסה במוסרי אני אחשוב על זה פעמיים... לא מתחשק לי לקבל כמה "רמדאנים" (?) הביתה. :-\
פורסם 2006 באפריל 219 שנים המראה לא אומר כלום, אולי הוא רק נראה ערס אני מכיר גם ערסים נחמדים.ואפשר קצת תמונות של בנות הפורום :gorgeous: ?ילדי כפות מזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.