פורסם 2006 במרץ 2719 שנים קוראים לי עמית - אני מטר 85 שוקל 75 -בן 18 - אני הגבוה השני ליד חברי הרוסי היותר גבוה (1.93 ) (אני השמאלי) עם האצבעות צמודות (yeahhh! ) אל תתיחסו לפוזה זה מקרי : נעים מאוד
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים שדון , אה ?משום מה אמרו לי שאני נראה פה כאילו אני מסתכל לתוך האולם כזה וחושב ... הממממ ...... 20 אנשים הולכים למות ... הממממ ....LMFAO[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים כן , באמת נראה עצוב משו שקעתי בהרהורים באמצע הבמה , לא יודע מה נפל עלי פתאום .
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים קוראים לי עמית - אני מטר 85 שוקל 75 -בן 18 - אני הגבוה השני ליד חברי הרוסי היותר גבוה (1.93 ) (אני השמאלי) עם האצבעות צמודות (yeahhh! ) אל תתיחסו לפוזה זה מקרי : נעים מאוד מה המידת נעליים שלך שכחת להגיד..
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מילה קטנה לינון: כול הכבוד על ההתחשבות ועל הרצון הטוב יצרת אחלה ת'ארד... כנראה מחרתיים אקבל את המצלמה ואכניס לכם כמה תמונות אודותי... בנתיים פריוויו קטנטן על עצמי: שמי ישראל,בן 20 מבת ים,כרגע בבסיס Hell 8 גובה 1.83cm... תחביבים? מתאמן,מצייר מלאכיות מנגה ;D שותה יאגר מייסט,לאחרונה התחלתי לאהוב קצת Oi אך האהבה הגדולה שלי היא עדיין לTiesto,SkAzI,RAP והאוסים ומוגמל מעישון במשך 7 שנים רצוף...
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מילה קטנה לינון: כול הכבוד על ההתחשבות ועל הרצון הטוב יצרת אחלה ת'ארד... כנראה מחרתיים אקבל את המצלמה ואכניס לכם כמה תמונות אודותי... בנתיים פריוויו קטנטן על עצמי: שמי ישראל,בן 20 מבת ים,כרגע בבסיס Hell 8 גובה 1.83cm... תחביבים? מתאמן,מצייר מלאכיות מנגה ;D שותה יאגר מייסט,לאחרונה התחלתי לאהוב קצת Oi אך האהבה הגדולה שלי היא עדיין לTiesto,SkAzI,RAP והאוסים ומוגמל מעישון במשך 7 שנים רצוף... :lol: :lol: כל הכבוד! :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.