עבור לתוכן

המלצה לגבי ספקי כוח!

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה!

כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם.

אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו לכם תאמינו לי אני לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שהיה לי כי זה באמת באמת לא נעים! :-\

עד שאני לא חוויתי על בשרי מקרה כזה לא ידעתי כמה ספקים ג'נרים שווים לתחת(סליחה על הביטוי)!

אני אחרי המקרה הלכתי ורכשתי ספק של OCZ חברה מעולה לספקים(וגם יקרה) כדי שדבר כזה לא יחזור עליו אבל אחרים שאין להם יותר מידי כסף יכולים ללכת על דברים אחרים אייכותיים ובפחות כסף!

אני מקווה שעזרתי לכל אלה שהיתלבטו! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים