פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים היא גילתה שאני שם ריח במאווררים וזרקה אותי LMAO!!!! עריכה- :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים הייתה לי לפני כמה זמן חברה..לקח לה כמה חודשים להבין למה אני והמחשב כאלה חברים טובים (לא כולל הpRon ) אבל סך הכל החברה שלי והמחשב הסתדרו מצויין ואז הכרתי להם את מיכל (הנרגילה שלי) וזה הצליח אפילו יותר טוב )
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר היא אמרה שהאנרמקס שלי יפה............ מספיק לי שובב רוצים לשמוע משהו ממש עצוב... לפני כמה ימים באו אלי שלוש בנות, הזאתי מvirtual hideout, שיר ואחת שכרגע אני מנסה עליה... עכשיו תנחשו מה עשיתי דבר ראשון כשהם הגיעו הביתה שלי... קפצתי ומארתי להם לבוא לראות את המארז החדש שלי :bash:כף שטות gay...
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים יואב אתה ממש אהבל מה? תלמד לקחים! תסיק מסקנות! ואל תעשה לנו עוד מקרה שיר...... ולמי אתה קורה שובב?!
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים היא אמרה שהאנרמקס שלי יפה............ מספיק לי שובב רוצים לשמוע משהו ממש עצוב... לפני כמה ימים באו אלי שלוש בנות, הזאתי מvirtual hideout, שיר ואחת שכרגע אני מנסה עליה... עכשיו תנחשו מה עשיתי דבר ראשון כשהם הגיעו הביתה שלי... קפצתי ומארתי להם לבוא לראות את המארז החדש שלי :bash:כף שטות gay... בחור, אתה באמת מקרה קשה אני הייתי ממליץ לך לעבור לטיפול פסיכואנליטינגדמחשב, לא שזה יעזור אבל בכל זאת נ.ב מה הן אמרו על המארז?
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אם כל מה שהיא החמיאה עליו זה האנרמקס, אז אני מצטער אחי, it won't last longer..לי החמיאו על דברים אחרים... אני לא רואה איך אפשר אני וזוגתי ביחד משתמשים במחשב... פשוט אנחנו עושים דברים אחרים לגמרי, היא כל מני דברים, מחפשת מתכונים... אני? גם מתכונים, אבל לא לאותו "אוכל" if you know what 'm sayin'היא גם קנתה באינטרנט את הספר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו"...מה שכן הולך זה טלויזיה, בעיקר סרטים.כמובן הכל נאמר בצחוק, בציניות, בסרקזם, ובהומור שמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.