פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים המפרט שלי הואamd 3200 venice1gb a-data cl 2.56800gthec400k8n ultra 9 השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון בשביל שמחשב יהיה יותר מהיר בכללי ובמשחקים כבדים מאוד עם פילטריםהאם אני ארגיש הבדל?עוד שאלה קטנה, אם אני מוסיף זיכרון אני חייב שיהיה בדיוק אותו זיכרון כדי שיעבוד בדואל?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים 1G זיכרון זה מספיק בהחלט גם למשחקיםאם אתה מחפס לבזבז כסף אז שיהיה לך בכיףאבל חבל סתם לזרוק כסף עם 2G זיכרון תראה שיפור בטעינה של המשחקים (לא משהו ממש ממש קריטי)..ורצוי שיהיה אותו חברה וסוג זיכרון+-אבל לא מחייב אפשרי לשים זכרון של חברה שונה וכו (יש סיכוי שיעשה בעיות אבל סיכוי קטן..)
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אתה רואה צורך בזיכרון נוסף?אם אתה לא מרגיש איטיות שנובעת מזכרון מלא, אתה לא צריך.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים אתה רואה צורך בזיכרון נוסף?אם אתה לא מרגיש איטיות שנובעת מזכרון מלא, אתה לא צריך.אני מסכים איתו,ג'יגה זיכרון זה מכובד מאד. יש לך מחשב טוב מאוד!במידה ואתה מריץ משחקים חדשים בלי בעיה ואתה רואה שאין סיבה אז חבל סתם לזרוק כסף...שתראה שיש צורך בקניה של של עוד GB1 של זיכרון אז תקנה ותצא יותר מרוצה תאמין לי.מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה. (בהצלחה!)taotao161 אחי תענה לי לפרטי.. זה בקשר להגה... שלחתי לך תשובה ואתה לא חוזר אלי..אני חושב שזה בעיה במערכת כאן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.